@11 resp. teraz po precitani otazky znovu, to s "cim dalej, tym lepsie" som tak nemyslel. proste sup od rakuskych hranic...ale tak ani na svk to neni az take tragicke
Určite nie........ Vsak čím viac na Západ, tým vacsie dlhy (s výnimkou Japonska) a tým blizsie k bankrotu.........
Začína sa to od Ruska ktoré znížilo za 10 rokov svoje dlhy na 9,1% HDP, pokračuje to Slovenskom, dlhy 54% HDP, dalej dalej Anglicko dlhy tusim nejak 92% HDP či jak, a na konci je USA s dlhmi k Aprílu 2014 až 137% HDP!!!!! A USA ma extra-velké HDP takže tie dlhy ked sa daju na čísla, množstvo penazí, ........
USA už musí splácať dlh dlhmi...........
A aj tak nie, na SVK sa máme podla mna ovela lepsie jak v Anglicku napríklad, viete kolko tam stojí bývanie? Ludia tam odchádzaju a hovoria si že sa budu mať lepsie, no hovno z toho, prídu len zadlžení
@warhawk a vieš aké majú platy v Anglicku? mne je to lepšie ako na slovensku, čo sa financií týka.. čo kamoška drie 15 hodín na 30 eur, ja mám za 5.. čo sa týka potravín ceny sú porovnateľné a z takého platu si v pohode utiahnem bývanie.. a to robím len okolo 6 hodín denne 5x do týždňa, keby robím full time 8 hodín, ako väčšina, to by mi len bolo sveta žiť
poznám dosťľudí zo Slovenska, Poľska, čo sem prišli za robotou a ani jeden z nich mi nepovedal, že sa tu má horšie ako vo svojej rodnej krajine...
Ak to myslíš na SK tak tam by sa určovat zapad a vychod ani nemal kedže sme malý štát...Ale kedže si myslím že ty myslíš na svete Tak podla mna to nieje pravda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale potom je tam arktida
cize proste asi nie
Geografická poloha nič neznamená v tomto prípade.
čiže, skôr severná a južná pologuľa sú, čo sa rozloženia moci a bohatstva v ľudských spoločnostiach týka, dosť nevybalansované. dôsledok kolonializmu.
ale ano, jasne ze suhlasim, a tie miliony muklosov mi daju asi tiez za pravdu
to ze tu asi nejake individuum bude velebit Rusov s tym aby som si tam zalozil ropnu spolocnost a mal sa dobre som sa uz akosi zmieril
Začína sa to od Ruska ktoré znížilo za 10 rokov svoje dlhy na 9,1% HDP, pokračuje to Slovenskom, dlhy 54% HDP, dalej dalej Anglicko dlhy tusim nejak 92% HDP či jak, a na konci je USA s dlhmi k Aprílu 2014 až 137% HDP!!!!! A USA ma extra-velké HDP takže tie dlhy ked sa daju na čísla, množstvo penazí, ........
USA už musí splácať dlh dlhmi...........
A aj tak nie, na SVK sa máme podla mna ovela lepsie jak v Anglicku napríklad, viete kolko tam stojí bývanie? Ludia tam odchádzaju a hovoria si že sa budu mať lepsie, no hovno z toho, prídu len zadlžení
poznám dosťľudí zo Slovenska, Poľska, čo sem prišli za robotou a ani jeden z nich mi nepovedal, že sa tu má horšie ako vo svojej rodnej krajine...
je to otázka toho, ako si človek definuje "mať sa lepšie" ... sú taký, čo sa majú lepšie v dažďovom pralese pri skúmaní opíc ako v centre NY.