Pred nejakím časom som bola chorá a lekárka mi musela nasadiť antibiotiká. Behom týždňa som sa vyliečila, ale na nešťastie mi začali vypadávať vlasy. Iba som sa ich dotkla a celé dlhé pramene mi ostali v ruke. Potom mi napísala na vypadávanie vlasov ho
mne sa to stalo tiez ale nepadali az tak strasne velmi...ale aj tak boli tie chumace na hrebeni a vo vani a v rukach nezdravo velke....ja som si na to davala tiez nejaku vodicku, a vitaminy presne na to....a asi po dvoch mesiacoch to preslo. Ale skus ist istotne na endokrynologiu, lebo mna tam vdaka tomu poslali a ze mam daco zo stitnou zlazou. Ale Ty nemusis mat to ca ja...ale istota je gulomet
...aj ja idem na endokrinologiu koli tomu, uz osm sa aj musela dat ostrihat, dlhe vlasy uz vyzerali ortasne...ale sak co ..mne to trva uz asi 3 mesiace kedne viac...sa cudujem ze mam etse daco na hlave ...a beriem aj zinok ...je to smutne ked viem ake som mala krasne vlasy ...co uz...je sanca ze sa to vrati do normalnu ...
vitamin D je prospesny pre vlasy a vlasovu pokozku. ale to je asi iba prevencia. a ten zinok je pravdivy. a aj pre plet je to dobre ze nebude tak mastna alebo co.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
(viac ako určité geneticky dané množstvo ich mať proste nebudeš)
vypadávanie je tiež dané geneticky, ale pridružujú sa k nemu aj iné faktory
(zlá výživa, stres, niektoré lieky, niektoré druhy chemoterapie a čo ja viem ešte čo)
vylúč tieto faktory a ak budú padať aj tak, vieš že to je génmi
a jedz zinok
sa mozem este aj o to bat ci mi vlasy ostanu na hlave