Čaute. Minule ma zaujal článok, že vraj chlapi maju strach z dievčat, ktoré sú veľmi pekné a veľmi inteligentné. Teda nie strach ale akoby ich odpudzovali. Ako to vnímate teda sa pýtam ? O.o Možno konečne budem vedieť dôvod, prečo ma nikto nechce :
ešte som nestretol dievča, ktoré by na mňa bolo príliš pekné alebo inteligentné. Tobôž nie kombinácia oboch. Stretol som sa len s tým, že sa dievčatám podlamovali kolená zo mňa
@3
ani nie tak z inteligentnych, ale skor zo silnych alebo ako to nazvat.. chlap chce byt ten vo vztahu ten kto rozhoduje atd.. ked je zena silna osobnost co ma svoj nazor, bojuje za neho atd tak to je problem pre niektorich chlapov
@hetfield Veru, už dlho po mnohých skúsenostiach sa vážnejšie bavím len s tými čo sú priemerne alebo podpriemerne príťažlivé (podľa všeobecných "meradiel") presne tak ako ja, tam je veľká šanca, že nájdem osobu s krásnou povahou. Na kočky ja nemám, som spokojný takto
ja zas napr. nepoznam asi ani take, co by som si o nich toto myslel. Akoze o nektorych si myslim, ze su celkom chytre ale velmi o maloktorej si myslim, ze je fakt pekna, ked ich aj vidim nazivo a zaroven aj chytra
ale inak to velmi nerozlisujem akurat som celkom introvert, tak zo zaciatku mam vzdy problem s ludmi nazvisle od tychto veci
Nechcu sa pustat do predom prehratych subojov, aby ich ego neutrpelo porazku. Ty by si sa asi tiez neprihovorila svojmu oblubenemu hercovi, resp. vela zien nie. Uz druha vec je, ze sa kopu zien len tak top tvari a realita je inde.
Ale vlastne nie, no ja nechapem chlapsku logiku niekedy, ale naposledy to bolo tak, ze chalan napisal prvy, proste zacal sa o mna zaujimat, nevtieral sa ale normalne sme sa bavili a potom sa mi priznal, ze prvykrat mal este aj strach poziadat o tanec na tej akcii kde sme sa stretli najprv a pritom niekedy staci len zacat sa bavit s tou osobou a potom to uz ide
Zamyslela som sa a zistila som, že extrémne inteligentné dievčatá poznám asi len 2. A aj to obidve sú mimo SR lebo odišli na lepšie VŠ. Čiže podľa mňa pravdepodobnosť, že nejaká baba bude extrémne inteligentná, pekná a reálne sa s ňou ten človek bude aj poznať je strašne nízka.
(jasné, teraz hovorím o veľmi vysokej inteligencii, ale ak by bola len priemerne inteligentná, tak sa už neradí do kategórie "dokonalých", no nie?)
@spacebound
To že je niekto introvert nemusí hneď znamenať že má malé sebavedomie!
A navyše mnohí introverti si svoju uzavretosť často "kompenzujú" ukecanosťou na inernete alebo drzosťou
@bress Lebo jej ide z oci, ze potrebuje top muza, zabezpeceneho, skuseneho a vyzreteho a taky este len budem. :happy: ale na svoju obranu poviem, ze uz som raz taku balil a vlastne jednu taku som aj mal a to dokonca ako fagan, ale proste...no, uz len ten vekovy rozdiel, malo zien chce mladsich a ked uz, tak ked je ona o dost starsia a chce mladeho. Ale tie starsie zeny mi pridu top, uz take vyzrete vino, ze je potom clovek smadny jak mnich.
@maugly Nekrič na mna, ale cháp ma,
toto je svet kde je pre chlapa každá cesta zradná,
je to www zľava dňa, či www zlá vadná,
ukaž mi, povedz mi, ktorá je ta správna...
žena keď vojde do baru s tým, že chce nabaliť chlapa, tiež sa nevyberie k najväčšiemu fešákovi v naj handrách, ktorý ešte aj vyzerá byť vtipný a milý ... povie si, hmm, ten môže mať babu akú chce, ten si môže vyberať ....a ide radšej za fajn chlapom priemerom. (v zásade - samozrejme, výnimky potvrdzujú pravidlo)
lebo chlapi zjavne nevedia akceptovat, ze niektore zeny su tiez dominantne a nehladaju chlapa ochrancu ci neviem jak na chuja to volaju... a videla som plno fesnych chlapov s tuctovymi az skaredymi zenami (to mi len potvrdzuje pravdu fora, aj ked nejde len o krasu, ale tak predsa to je zvlastny pohlad )
:ehm:
neviem no..ale tak napr. ja som taká hlúpučká stvora a celkom dosť priťahujem inteligantných chalanov napodiv (za čo som rada, bo ma fascinujú a môžem aspoň obdivovať ich inteligenciu :3 ) ...a potom ešte dosť priťahujem tých počerných... ale to už je o inom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ani nie tak z inteligentnych, ale skor zo silnych alebo ako to nazvat.. chlap chce byt ten vo vztahu ten kto rozhoduje atd.. ked je zena silna osobnost co ma svoj nazor, bojuje za neho atd tak to je problem pre niektorich chlapov
ale inak to velmi nerozlisujem akurat som celkom introvert, tak zo zaciatku mam vzdy problem s ludmi nazvisle od tychto veci
Ale vlastne nie, no ja nechapem chlapsku logiku niekedy, ale naposledy to bolo tak, ze chalan napisal prvy, proste zacal sa o mna zaujimat, nevtieral sa ale normalne sme sa bavili a potom sa mi priznal, ze prvykrat mal este aj strach poziadat o tanec na tej akcii kde sme sa stretli najprv a pritom niekedy staci len zacat sa bavit s tou osobou a potom to uz ide
(jasné, teraz hovorím o veľmi vysokej inteligencii, ale ak by bola len priemerne inteligentná, tak sa už neradí do kategórie "dokonalých", no nie?)
To že je niekto introvert nemusí hneď znamenať že má malé sebavedomie!
A navyše mnohí introverti si svoju uzavretosť často "kompenzujú" ukecanosťou na inernete alebo drzosťou
toto je svet kde je pre chlapa každá cesta zradná,
je to www zľava dňa, či www zlá vadná,
ukaž mi, povedz mi, ktorá je ta správna...
neviem no..ale tak napr. ja som taká hlúpučká stvora a celkom dosť priťahujem inteligantných chalanov napodiv (za čo som rada, bo ma fascinujú a môžem aspoň obdivovať ich inteligenciu :3 ) ...a potom ešte dosť priťahujem tých počerných... ale to už je o inom
*podte ma zjebat zakomplexovanci*