Ahojte, ako všetci vidíte je cas pavúkov, sú všade ..dnes som našla v izbe 2 a tak som začala vrieskkať ze ich mama išla okamžite povysávať, bolo mi to cudne kedže pred 3 dnami sme vysavali vsetkých co všade boli. Už mam neskutočný strach.. Kedže včera
Kokos neviem ja som sa pavukov kedysi tiez bal az dovtedy kym sa mi jeden nenastahoval nad pocitac a tam odchytaval cez leto muchy a komare uplny spiderbro, odvtedy pavuky tolerujem a pripadne ignorujem.
V pohodičke zvresknúť šoférujúcemu ocinkovi do ucha? Keby nabúrate tak by si si dobre hlavičku trieskala. Puberta v plnom priebehu, toto aj sestra začala robiť pred rokom..
Akoze aj mne su iste druhy zivocisnej rise proti srsti, ale tak zas nemavam hystericke zachvaty.
Nemam rada pavukov tiez, hmyz ako-taky - hlavne kobylky, modlivky. A hadov.
ja tiež neznášam pavúky, hlavne tie nohaté, až ma strasie keď to vidím.... keď som mávala v izbe pavúka no tak som takmer ani nezaspala ze čo keď tu je ešte dáky a raz v lidli mali odpudzovač pavúkov no dáko som tomu neverila ale tak skúsila som to a už vyše roka to mám v zásuvke a odvtedy som mala v izbe len takých maličkých pavúčikov aj to asi len 4krát.... takže som teraz veľmi spokojná
chcem ti len povedat, ze pavuky povysavanim nezomru. akoze, mozno zalezi od vysavaca a pavuka, ale odkedy mi zacali v izbe 4 pavuky vyliezat z vysavaca, uz to nerobim.
aj ja som bola taká kedysi bojim sa ich aj teraz ale ved ked si to tak vezmeš tak ten pavúk ti nespraví absolútne nič , nehysterči tolko btw to čo vám vravel učitel nieje pravda aj ja som to dávno počula to sa hovorilo ale je to blbosť lebo máme strašne citlivé pery ústa aj jazyk že by sme to cítili takže toho sa neboj » www.coolplaneta.sk/2013/11/kolko-p...
@ssnehulienka to nemysliš važne tak teraz sa fakt začinam bať už aj ja
inak mne sa dokonca stalo že chalan vo vani zabil servitkou taketo hnusneho čierneho pavuka velkeho, vodou sme ho zahnali do odtoku a zachvilu sa idem sprchovať a on tam bol zas ,pritom sme ho zabili , som myslela že z kože vyskočim asi sú nesmrtelní alebo čo ...
@denix no, mňa taký pavúk poštípal a skončila som na týždeň na chirurgii, lebo mi na nohe narástla taká guča jak druhé koleno a museli mi ju vyrezať takže napríklad aj toto ti taký pavúk urobí
ale nebojím sa ich a nikdy som sa nebála. považujem ich za prospešné, nakoľko sa živia drobným hmyzom a tohoto krásavca raz budem mať doma
aj ja sa ich bojím už odmalička, ale nikdy som kvôli nim nevrieskal a nikdy som nevolal nikoho, aby ich zabil... strašne sa mi hnusia, ale snažím sa ich vždy ignorovať
@trdelniiiq mozem s prepacim jebať mythbusterov celych, som arachnofobik jak vysity skus si predstavit jak mi bolo ked styri obrovske pavukx co otec povysaval od okna zacali vyliezat po mojej izbe O.o akoze je pekne, ze to oni skusali a pavuky to neprezili, ale holt, radsej sa budme drzat vlastnych zisteni. a ako som napisala, to samozrejme moze zavisiet od pavuk i vysavaca
Jóój....aj my tu máme neskutočne veľa pavúkov....na každom kroku je nejaký
A to že v noci jeme pavúky NIE JE PRAVDA, pretože sa v spánku zvyčajne hýbeme až príliš na to, aby sa k nám pavúk vôbec priblížil. A akj keď nám už náhodou lezie po tvári, je nepravdepodobné, že by zablúdil do úst, z ktorých vydychujeme teplý vzduch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» bit.ly/1vX9Yk1...
» magazin.atlas.sk/ulety/kolko-kg-...
Neboj, dostaneš rozum a bude ok.
Nemam rada pavukov tiez, hmyz ako-taky - hlavne kobylky, modlivky. A hadov.
» www.coolplaneta.sk/2013/11/kolko-p...
» magazin.atlas.sk/ulety/kolko-kg-...
@ssnehulienka to nemysliš važne tak teraz sa fakt začinam bať už aj ja
inak mne sa dokonca stalo že chalan vo vani zabil servitkou taketo hnusneho čierneho pavuka velkeho, vodou sme ho zahnali do odtoku a zachvilu sa idem sprchovať a on tam bol zas ,pritom sme ho zabili , som myslela že z kože vyskočim asi sú nesmrtelní alebo čo ...
ale nebojím sa ich a nikdy som sa nebála. považujem ich za prospešné, nakoľko sa živia drobným hmyzom a tohoto krásavca
raz budem mať doma
A to že v noci jeme pavúky NIE JE PRAVDA, pretože sa v spánku zvyčajne hýbeme až príliš na to, aby sa k nám pavúk vôbec priblížil. A akj keď nám už náhodou lezie po tvári, je nepravdepodobné, že by zablúdil do úst, z ktorých vydychujeme teplý vzduch.