Ahojte
Chcela by som sa vás spýtať ako ste (ak ste mali) odbúrali stres na skúške z autoškoly ? Keď som pri inštruktorke šoférovala tak bolo všetko ok išla som dobre ale ako náhle nastúpil policajt strach tréma skáče mi noha na spojke som strašne nerv
veď aj ja jazdy, ja to viem pri tej inštruktorke len ja som trémistka velká , ja aj pri obyčajnej odpovede pri tabuli haprujem .... keby mi tá noha tak neskákala potom mi to skape lebo stále vlastne skáče na spojku a ked sa mám pomali rozbehnuť na spojke no konec to nedám ... a dovolim si povedať šoferovať viem...
Je prirodzene mat z takychto veci stres. Skus nanho zabudnut, sustred sa len na jazdu a na smer, ktory ti bude hovorit. Ty to zvladnes, neboj sa . A mozno hlupost, ale skus si dat zuvacku. Mne dost pomohla, ked som robil autoskolu, ci uz na jazdach alebo pri skuske .
Tak hold, budes s tym musiet zabojovat. Sama tvrdis, ze vies soferovat, tak mu to dokaz. Autoskolu som urobil az na druhykrat a tiez som mal z toho stres, ze noha, ked bola na spojke sa triasla . Ale poradil som si s tym. Snazil som sa sustredit len na cestu a na koniec to dobre dopadlo. Ak budes mat stres, skus zhlboka dychat a skus tu zuvacku, mozno pomoze aj tebe .
Ja som tiež spravila jazdu až na druhý x, prvý x to bolo fakt strašné, nevedela som sa rozbehnúť do kopca a ten policajt to videl a aj tak som mala ísť na samé také miesta, kde sa išlo len a len do kopca. Ale na druhý x som mala super policajta, bol vtipný celkom a na konci mi povedal, že sa môžem konečne nadýchnuť
Ja som mala uplne najvacsie stresy, pred ziadnou skuskou v skole som sa tak nebala Ked som videla hocijake auto, tak sa mi plakat chcelo, furt sa mi o tom snivalo a tak :/
Prvykrat som nedala, druhykrat sa mi uplne triasli kolena a bola som strasne v pici z toho, ale dala som to nejako.
Hlavne som sa snazila sa tvarit sebavedome, aby zo mna nemohol vycitit strach, vtipkovat, a tak.
Drzim teda palce, do tretice vsetko dobre
@erjedna no to že stresujem to je blbosť a robim úplne banalnosti ako napr mi to skape ked sa mam rozbehnuť (na stop, semafore a hocikde) a ten policajt ma toho plne zuby , ja viem aj ja by som mala, ale mam stres jednoducho
ja som na skúške jazdila omnoho horšie ako na jazdách, takže ti neporadím. Tiež som mala stres a také bežné veci som si vôbec nevšímala, až na poslednú chvílu. Mala som šťastie na policajta, ktorý ma nechal prejsť.
Ale skúšky som mala v úplne inom aute ako jazdy ( o dosť staršie a ojazdenejšie bolo, spojka úplne inak reagovala a hrozne zle sa v ňom radilo ) tak možno aj preto bol ten policajt zhovievavejší.
Lolololoo Ja som večný študent autoškoly Nič si z toho nerob
kamarátke na cvičisku policajt tlieskal, že to vôbec prešla po xy minútach čo si z toho robíš pre boha ťažkú hlavu?
@pajtackaJB36 Mne tak isto skákala noha na spojke no povedal som si že už keď som si zato zaplatil do už to dokončím tak ako keby som v aute sedel sám len som bol v pozore keď mi vravel kde mám ísť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
"vyhadzuju za uplne blbosti", co je podla teba blbost?
Prvykrat som nedala, druhykrat sa mi uplne triasli kolena a bola som strasne v pici z toho, ale dala som to nejako.
Hlavne som sa snazila sa tvarit sebavedome, aby zo mna nemohol vycitit strach, vtipkovat, a tak.
Drzim teda palce, do tretice vsetko dobre
Ale skúšky som mala v úplne inom aute ako jazdy ( o dosť staršie a ojazdenejšie bolo, spojka úplne inak reagovala a hrozne zle sa v ňom radilo ) tak možno aj preto bol ten policajt zhovievavejší.
kamarátke na cvičisku policajt tlieskal, že to vôbec prešla po xy minútach čo si z toho robíš pre boha ťažkú hlavu?
super a potom takych ako ty stretnut na cestach.. a nevediet ci mas radsej s autom to zvrnut do priekopy alebo sa modlit...