ako hovorí @3 , nie vždy je to perfektné ako vo filmoch, ale neboj sa toho, svet sa nezrúti, vzťah nestroskotá takou malou chybičkou neboj smelo do toho a držím palce
Partnerský vzťah nie je o puse. Je to o tom byť schopný toho druhé podržať, chcieť pochopiť... to zrejme nedokážeš ak sa bojíš aj bozku, ktorý je len akýmsi symbolom. Hlavne sa najprv stávajte priateľmi nie že sa najprv vybozkávate. Aby ste predišli sklamaniam...
nebooooj!
aj ja sa vždy obávam prvého bozkávania...aj druhého..tretieho......
zo začiatku pri tom dokonca ani nedýcham!
ale vždy sa to poddá bude to v pohode, uvidiiš
boze teraz som si zaspominala na seba ked som premyslala o tom aky je to pocit bozkavat sa a ze ako to ludia vlastne len tak vedia no nie je to ziadna veda a ani neviem ci sa da na tom nieco pokazit, pokial to nebude take ze ho celeho oslintas a jazykom mu budes virit az do hrdla tak to bude fajn, na zaciatok staci pekne pomaly a nezne vasnive bozky si nechajte na neskor a ked uz daco treba sa vediet nad tym zasmiat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
je uplne normalne, ze v istom bode este neriesia existencne problemy a to, coho sa boja najviac, je prva pusa
Ale urcite sa nemas coho bat
aj ja sa vždy obávam prvého bozkávania...aj druhého..tretieho......
zo začiatku pri tom dokonca ani nedýcham!
ale vždy sa to poddá bude to v pohode, uvidiiš