..Mam permanentný strach o svojich blízkych, nechcem aby sa im niečo stalo...od chripky az po mizenu smrtelnost ludskeho pokolenia. To najma.
Mam strach z velkeho lietajuceho hmyzu...
Mám obavy z toho, ako to bude doma keď ja pôjdem bývať do svojho domu.
Ale pomáha mi proti tomu modlitba k Bohu. Dávam to do jeho rúk, lebo si uvedomujem, že určité okolnosti svojim konaním aj tak nemôžem zmeniť... :letim:
z rakoviny.
fakt akoze. odkedy dedko zomrel na to tak sa strasne bojim pomalej bolestivej smrti. uz toho konecneho stadia kedy mi odide dusa a zostane len bezvladne telo ktore bude akurat tak na obtiaz
Ja sa bojim ze budem bezdomovec napr. Tych strachov mam vela ale nema,zmysel tu toho vypisovat viac. Proste tulat sa po uliciach a nemat kam ist je hrozne, ti ludia su moja nocna mora. Mame ich na nasom sidlisku vela hlavne pri nasom panelaku hned su. Strasia ma.
Zo starnutia.
z lásky...teda..tej nešťastnej..a ze si uz nikoho takého nenájdem..alebo ze to zas stroskotá....
mam strach z toho, ze aká bude moja dcéra ked bude staršia ((bojim sa aby nerobila blbosti v puberte....)
Občas mam strach, ze ak budem mať partnera a moja dcéra bude uz dospela/vyspela, ze mi ho zvedie... (to mi skôr len tak napadne niekedy..vo filmoch sa to stáva a je mi z toho vždy tak divne )
mam strach z operácii..a keďže sa chystám na úpravu pŕs..to nie je bohviečo...
mam strach, ze sa nikdy neodstahujem od mamky..
mam strach, ze si uz nikdy poriadne neuzijem žiadnu zábavu...
mam strach z úmrtia rodinných príslušníkov a blizkych priateľov...
Mam strach, ze mi raz tater zbabre tetovanie
...a este je veľa veci, z ktorých mam strach...poväčšine úplne hovadiny (ako je uz aj vyššie vidno )....
Dlhodoby strach mam z pavukov a bodaveho hmyzu (som alergik a moja "mila" doktorka mi za tie roky ani nepredpisala adrenalin, cize keby ma nieco pohryze tak pravdepodobne skoncim s anafilaktickym sokom)
Kratkodoby strach mam zo stahovania do Azie, kedze po Cinsky neviem takmer ani vajca, nemam v tej krajine ani vela znamych, ktori by mi pomohli najst ubytko atd. Ale to je taky prirodzeny strach z niecoho neznameho, cize tomu neprikladam az taku velku vahu.
Inak sa nebojim asi nicoho, teda mozno az na vztahy...
ako... samozrejme, že mám z dosť vecí strách. ale ako som si overila, zle veci sa stanu ci ich cakam alebo nie, ci sa obavam tej udalosti alebo nie. tak akosi nevidim dovod sa ohladom tych veci obavat alebo mat strach, takze sa nad tym nejak nezamyslam ani neriesim, ked sa to stane tak sa s tym budem dealovať.
čo mi napadá je ale strach z pavúkov, proti tomu zatial neviem efektivne bojovat, alesnazim sa, uz so msa par raz odhodlala vysporiadat sa s arachnidmi v mojej blizkosti po svojom
zo smrti mojich blizkych, z vaznych chorob, z buducnosti, ze sa neuplatnim.....z toho ze ostanem sama a nenajdem si chlapa co by ma miloval a milovala by som aj ja jeho....strach z vojen, .. z toho ze ked letim lietadlom tak to lietadlo spadne... strach z toho ze nikdy nebudem stastna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
celkovo z dlhodobej samoty
a bojím sa, ako to dopadne, keď si prehovorím s pár konkrétnymi ľuďmi...
bude........do konca času?
Mam strach z velkeho lietajuceho hmyzu...
ľudia ho zabíjjajú.................
Ale pomáha mi proti tomu modlitba k Bohu. Dávam to do jeho rúk, lebo si uvedomujem, že určité okolnosti svojim konaním aj tak nemôžem zmeniť... :letim:
» www.featureshoot.com/2014/09/walter-...
fakt akoze. odkedy dedko zomrel na to tak sa strasne bojim pomalej bolestivej smrti. uz toho konecneho stadia kedy mi odide dusa a zostane len bezvladne telo ktore bude akurat tak na obtiaz
z toho že by ma predali na orgány
a z toho že by zomrel niekto mne blízky
z lásky...teda..tej nešťastnej..a ze si uz nikoho takého nenájdem..alebo ze to zas stroskotá....
mam strach z toho, ze aká bude moja dcéra ked bude staršia ((bojim sa aby nerobila blbosti v puberte....)
Občas mam strach, ze ak budem mať partnera a moja dcéra bude uz dospela/vyspela, ze mi ho zvedie... (to mi skôr len tak napadne niekedy..vo filmoch sa to stáva a je mi z toho vždy tak divne )
mam strach z operácii..a keďže sa chystám na úpravu pŕs..to nie je bohviečo...
mam strach, ze sa nikdy neodstahujem od mamky..
mam strach, ze si uz nikdy poriadne neuzijem žiadnu zábavu...
mam strach z úmrtia rodinných príslušníkov a blizkych priateľov...
Mam strach, ze mi raz tater zbabre tetovanie
...a este je veľa veci, z ktorých mam strach...poväčšine úplne hovadiny (ako je uz aj vyššie vidno )....
Kratkodoby strach mam zo stahovania do Azie, kedze po Cinsky neviem takmer ani vajca, nemam v tej krajine ani vela znamych, ktori by mi pomohli najst ubytko atd. Ale to je taky prirodzeny strach z niecoho neznameho, cize tomu neprikladam az taku velku vahu.
Inak sa nebojim asi nicoho, teda mozno az na vztahy...
čo mi napadá je ale strach z pavúkov, proti tomu zatial neviem efektivne bojovat, alesnazim sa, uz so msa par raz odhodlala vysporiadat sa s arachnidmi v mojej blizkosti po svojom