proste ja sa bojím byt sama doma .. vecer mam problem prejst cez chodbu lebo tam sú vchodové dvere na ktorych su okná a ja si stále nahovaram ze tam bude niekto stat a bludy .. alebo sa bojim sama spat v spalni lebo ta izba je pri ceste a stale tam niekt
medituj, vytvor okolo seba energetický štít ktorý ťa bude chrániť pred démonmi a zlými duchmi a poprípade sa nauč nejaké bojové umenie, keby ťa niekto napadol
To su len tvoje myslienky. Je to len tma, ludia maju z nej strach ale ako nic nenormalne ziadna psychologicka ti urcite s tymto problemom nepomoze na to musis prist sama. V tme vidi vrah tak isto ako ty
ja sa tiež bojím byť takto večer doma sám Teraz síce neni večer, ale je hnusné počasie a tiež mi neni najlepšie Ale zase ja sa upokojujem tým, že keĎ chcem ísť do pekla, musím niečo prežiť a nebáť sa tohoto
@jaja888 ...mám presne ten istý problém...Presne to s tou chodbou... =D Alebo keď večer ležím na posteli...a počujem hocijaký primitívny zvuk strašne sa zľaknem a bojím sa =D Mám strašný strach z duchov ...Až príliš veľký =D =D Ale už som si zvykla..pomaly....Už smejem sa sama zo seba =D Máš pravdu nie je to normálne...Skús na to nemyslieť, mysli na niečo úplne iné Mne to pomáha =D
@monittka presne tie zvuky .. este máme v dome psa a on ekd zacne brechat potom aj ten vonku a mame svetlo na senzor pohybu na dvore .. a ked sa ono zasvieti tak ma ide urvat od strachu ...
@monittka a este ked sa to stane par krat do noci .. raz som odtihla zaluziu .. parapetu mam spinavu taze vidno tam odtlacky vsetkeho co sa toho dotklo (psst) a kukam a tam take otisnute prsty .. sa tam dakto drzal .. mna skoro jeb*o .. odvtedy zaluziu radsej neodtahujem ..
@jaja888 viem čo to je a cítiš!......odvtedy čo som v noci o jednej sam doma a absolutne striezvy videl ducha mám rešpekt pred takýmito vecmi......filip
@zajkousko u ans doma sa otvaraju zatvaraju dvere samé .. vonkajsie sa zvyknu tame zamykat ( raz vymkli mamu ked isla zakurit) zapina sa vypina telka , svetlo , splachuje sa záchod , a par krat sa stalo ze mna / mamu nieco v noci dusilo .. ale zvykli sme si
@monittka a to mam okno najvyzsie ktore na dome je .. a pod ním klietka s 80kg psom ktory ked sa zacne salit / nasere sa tak nema problem vrch klietky vybit .. a v noci bezne sa sprava jak saleny ked vidi daco sa hybat respekt tomu cloveku ked mu nevadi ze 30cm od hlavy mu brese take hovado ..
@jaja888 a @zajkousko ....v živote nechcem zažiť to, čo sa stalo Vám... V živote nechcem vidieť ducha...ani počuť...ani cítiť ani nič =D To musí byť strašný pocit!
ja mám len čudný pocit ked idem okolo okna, ktorým vidieť do záhrady lebo ked si zasvietim na chodbe, tak jasné že von nevidím, kedže je už noc ale v mojej hlavne sa vtedy odohrávajú predstavy ako ma zvonku niekto sleduje a vždy sa bojím, že niečo zaklopká na to okno
tak ja ... ked mam ist v noci na zachod popri vchodovych dverach tiez mi nei je najlepsie ale da sa to... hm... trening mozno? par rza sa prosto prekonat a pojde to
Ja som mala presne tento istý problém keď som bola menšia. Ale trošku horšie to bolo. Musela som spať pri svetle alebo aspoň pri otvorených dverách do kuchyne. A to som ešte spávala s mamou v jednej spálni. Keď som dostala svoju prvú izbu na poschodí, do ktorej vedú otrasné "zabi-sa" schody a chodba bez svetla, tak som pochopila že takto sa žiť nedá Každý deň zaspávať sama so strachom... alebo vôbec nezaspať (a to som tiež nepozerala horory). Začala som makať na svojej psychike a už je to v pohode Dokonca som začala pozerať horory a niekedy ostávam sklamaná, že to nebolo vôbec strašidelné Treba si proste povedať že duchovia su dobré bytosti a tma je proste nedostatok svetla. Ja som dokonca trénovala aj tak, že som sa proste prekonávala a naschvál som chodila tam kde by som sa normálne posrala od strachu.
@monittka to sa ti povie, ja som na to nikdy v živote ani nepomyslel a som si robil z duchovnej stránky srandu........bola to pomsta, ten duch???.......asi hej!!!..večer ked som sám doma pozakrývam zrkadla, čo ak sa mi v ňom zjaví?!........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
počul/počula si už kroky v hlave?
ak áno tak to už rozum odišiel a ak nie tak to ti ešte neprišiel.
@jaja888 a @zajkousko ....v živote nechcem zažiť to, čo sa stalo Vám... V živote nechcem vidieť ducha...ani počuť...ani cítiť ani nič =D To musí byť strašný pocit!