Dobre, dobre, viem, že názov znie trošku viac debilne, ale v poslednej dobe som sa dosť začítala a zapozerala do hororového žánru a tam sa to často spomína. Už som hľadala aj na nete, no nič podobné mi nenašlo, tak, myslíte že to je možné? Že človeku môžu
ak myslis pod obeliet - zosediviet, tak ano, poznam taky pripad osobne.
moj znamy studoval u nas na fakulte spojene 5r studim, nespravil 2x statnicu a ostaval mu uz len 1 pokus - no a za ten pol rok co sa to ucil na posledny termin mu polka hlavy osedivela....ked som ho stretla skoro som ho nespoznala...
ale toto bola zjavne zmeska strachu a stresu dokopy...
hlúposť možno tak v starobe..ale pokiaľ teraz nenachádzaš žiadne sivé vlasy,tak bud kľudná mám pár kamarátov,ktorí majú také asi 0,5cm oblasti na hlave odkiaľ im vyrastajú sive vlasy,ale tam zavážila genetika..
u nas v rodine je muz a on ked ho takmer o chlp zrazilo auto tak s toho soku mu jeden pramen vlasov uplne zosedivel sam mi to hovoril tak snad je to pravda inak neviem ako by sa mu to mohlo stat
otec hovoril ze to sa stalo hercovi stevovi martinovi. ked bol mlady vraj bol v lese ked prisla burka.schoval sa po strom do ktoreho udrel blesk,a v tom strachu mu uplne osediveli vlasy. ale neviem ci je to pravda,spytaj sa ho
prednedávnom sme sa o tom bavili so spolužiačkami / a to už viackrát sa mi stalo , že prišla som sa o niečom bavila, premýšľala a o niekoľko dní tu o tom fórum / čarovná stránka .... a áno môže sa to stať ... tiež som si myslela, že sa to len tak vraví a ptm som len kukala, že je to možné ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ak myslis pod obeliet - zosediviet, tak ano, poznam taky pripad osobne.
moj znamy studoval u nas na fakulte spojene 5r studim, nespravil 2x statnicu a ostaval mu uz len 1 pokus - no a za ten pol rok co sa to ucil na posledny termin mu polka hlavy osedivela....ked som ho stretla skoro som ho nespoznala...
ale toto bola zjavne zmeska strachu a stresu dokopy...
a ešte ten ypsilon, kriste!