ahojte PLS chcem sa dat ostrihat a newem ako... a hladam taku stranku kam hodim foto a wem si tam k tomu dat uces... newete o nej nieco??..alebo program ak by ste mali PLS napiste bo uz som zufala....
tha radšej nech ťa doserie odborník a sama sa určite nestrihaj doma máš obyčajné nožnice kdež to kaderník/čka majú profesionálne určené na vlasy nepoznáš techniky strihania a ani ako sa pri strihané rozdeľujú, sama si módny účes nespravíš
6. To nie je pravda...doteraz mi najlepšie strihy urobila mama (a to vyštudovala elektrotechniku a zakaždým, keď som išla do kaderníctva, tak ma pekne doriadili...možno raz to dobre vyzeralo...a ešte som za to aj hriešne zaplatila...
A keď už ideš do nejakého salónu, tak je fajn mať predstavu, čo ti sekne. Žiaľ stránku ti neporadím, skús všemocný google
6. wed ja ti wravim ze pojdem do kadernictva sa dat strihat ale ked tam pridem a nepowem im ako ma maju ostrihat tak pootmma doriadia.. no a aby som wedela aky uces sa mi hodi tak potrebujem tu stranjku wes??
stačí použit photoshop, ak to s ním trochu vieš tak by to nemal byť problém, jednoducho si tam daj nejakú tvoju fotku kde máš celú hlavu a na nete si nájdi nejaké účesy a potom si to prilož k fotke tvojej hlavy a uvidíš čo ti sekne.
prikláňam sa k nazoru dievcinky. v drvivej vacsine kadernictiev nevedia poradit, kadernicky strihaju na 10 typov ucesov a ked clovek nepride s jasnou predstavou tak ma smolu. Pre nevidomých a dizlektikov: vo Väčšine kaderníctiev, tzn. nie vo všetkých
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A keď už ideš do nejakého salónu, tak je fajn mať predstavu, čo ti sekne. Žiaľ stránku ti neporadím, skús všemocný google
tam sa regneš, hodíš fotku a ideš, aspon myslím
stačilo použiť gúgel dievča