@junkychess ...taktiez sa tomu hovori realita, nie kazdy si moze dovolit vyhadzovat 30tky eur na tricka. A este ked tricko po jednom pouziti, ci vyprati nieje dobre, ani ako handra na umyvanie auta.
@grietusha ...suhlas. Naco podporovat moloch podnikatelov-uzernikov ...ktory kupuju v chudobnejsich krajinach juhovychodnej Europy, vase "30eurove" tricka za menej ako 1/3, ci 1/5 ceny za ktoru si ich kupite.
@belzebosmatheusko zober si ze v anglicku v sportsdirecte idu tricka take normalne od 5do 10e (unas 3 až 4x drahšie) dovážaju priamo z číny ake su náklady na výrobu 1trička ? jedno 2 eurá ? Zaujimalo by ma čo tma robia z tými vecami čo su neznackové sandic a pod to ani na utieranie podlahy nepouzivaju
@V3nty to mas ako kedysi s Lonsdale u nas to bola kedysi jedna z najdahsich znaciek a v anglicku je to jedna z najlacnejsich a nosia to robosi a stokari na podpore
co ja viem. @matheusko ..npr.do shoes sa oplati investovat viac... sk8 boty su daleko kvalitnejsie ako nejake lacne smejdy z cinanov ..tak radsej si ...nasetrim na nejake poriadne ako chodit mesiac v nejakych co sa rozpadaju v prach len co si ich skusam v obchode
@junkychess drzrgos isto niesom a dopriat si doprajem..este som nevidel paradne tricko za 30 € v obchodoch..a to ze triko stoji 30 €a ja na nom logo vyrobcu ta za paradne isto nepovazujem....a podla tvojho nazoru vidno ze ta zivia rodicia. nic proti tomu..ja sa zivim sam a aj keby som silno chcel tak momentalne nemam na tricko za 30 €
@rischo 1.znacky typu : fajocka na tricku 20 a viac ecok , tak take znacky isto nemyslim 2.chodim na vs,popri tom brigadujem,jedine tak najom mi platia rodicia.Co sa tyka znaciek ,ked sa mi nieco paci ,tak nezalezi na tom kolko dni mi potrva na to nasetrit a ake drahe to je,proste si za tym idem nech to stoji co to stoji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
..kvak..
@grietusha ...suhlas. Naco podporovat moloch podnikatelov-uzernikov ...ktory kupuju v chudobnejsich krajinach juhovychodnej Europy, vase "30eurove" tricka za menej ako 1/3, ci 1/5 ceny za ktoru si ich kupite.