Stáva sa vám že sa budíte v noci stále v tú istú hodinu? Alebo sa pozriete na hodiny vždy v istom čase? Moja sestra sa aj 5x denne pozrie na hodiny, a vždy je tam 50. minúta (napr. 12:50, 22:50..)
Mne sa to buď nestáva alebo to nejako neregistrujem, teda nejako ma to nestraší. Ale keby sa mi to naozaj a neustále stávalo, asi by som sa nad tým pozastavil
casto sa mi stavalo, ze som isiel autobusom a bolo 12:34, proste bez toho aby som to tak planoval, aj cez volne dni a velakrat sa mi stane ze pozriem na hodinky a je akurat 12:34, proste pekny cas, mozno len kvoli tomu si to pamatam, inokedy sa pozriem na hodinky a proste to neregistrujem a zabudnem na to, asi to bude len tym
To, čo sa tvojej sestre stáva je náhoda. Povedz jej, nech si nesynchronizuje 50 minút s nejakým strašením času, pretože priemerný človek sa pozrie na hodinky za celý deň niekoľko desiatok (stoviek) krát, takže je relatívne veľká pravdepodobnosť aby PÁR krát videla na hodinkách 50 minút...
Čo sa týka mňa a "strašenia času", mal som také obdobie (pár týždňov), keď som sa budil v noci presne o pol štvrtej a stalo sa mi to za tých pár týždňov asi 10 krát. Myslím, že telo si na to zvyklo ako keď si človek zvykne vstávať napr. o 6 ráno dlhú dobu a keď zrazu môže oddychovať dlhšie, je zvyknuté a aj sa prebudí o tej šiestej...
nenávidím nočné budenie sa okolo tretej hodiny v noci z toho som tak zopsychačená že ma ide rozjebať do všetkých rohov izby stále keď sa v noci zobudím približne o takej hodine ( ráta sa aj napr. 2:56, ale 4:01 to som už za vodou )
neviem ale ja keď večer behám po veckách tak je 22:11, 22:22, 22:33, 22:44 ale to je naschvál, ja prosto aj keď mi na 15 treba na wc, počkám si na ten pekný čas
pred dovolenkou som sa asi týždeň budila v noci okolo 2:15, potom bolo obdobie, kedy som sa budila skoro každú hodinu ale stáva sa mi to asi vtedy, keď sa má niečo stať, alebo sa stalo.. inak len ako @25
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a tiež sa mi toto stáva, že sa pozriem na hodiny a vždy je to rovnaké...
ale nestraší ma to vôbec
Čo sa týka mňa a "strašenia času", mal som také obdobie (pár týždňov), keď som sa budil v noci presne o pol štvrtej a stalo sa mi to za tých pár týždňov asi 10 krát. Myslím, že telo si na to zvyklo ako keď si človek zvykne vstávať napr. o 6 ráno dlhú dobu a keď zrazu môže oddychovať dlhšie, je zvyknuté a aj sa prebudí o tej šiestej...
teraz uz to tak neprezivam, ale sestra hej, tiez ju to snad prejde
ale keď ten budík zazvoní tak sa niekedy zlaknem. To ma asi straší čas.