Mne ne, ale oco sa raz v noci strasne strhol ze videl niekoho stat nad jeho postelou (dokonca zacal kricat a mama ho musela upokojovat) a v tu noc mu zomrel dedko - prisiel sa s nim rozlucit
raz som sa tak v noci zobudila na neprekonateľné nutkanie navštíviť wécko...asi dva roky predtým sme mali na chodbe také veľké zrkadlo, a týždeň pred týmto incidentom ho mama vrátila späť....otvorím dvere na izbe, urobím pár krokov a zrazu uvidím čosi ohyzdné, v bielom a so strapatou hlavou na stene...zapnem svetlo a ono to zrkadlo a v zrkadle ja, v bielom tričku...tak to ma prosím pekne vydesilo viac, než by dokázal akýkoľvek duch
raz sme isli s kamosmi na prechadzku isli sme okolo takeho stareho vyhoreneho domu moj bratranec si zacal robit srandu ze tam urcite strasi tak isiel k oknu my s nim ale nie tak blizko ale videli sme kreslo ktore sa zacalo z nicoho nic hupat......vsetci sme plny strachu chceli odist ale bratranec nam povedal za nemame byt posrany ze to bol vietor kedze bol z nas najstarsi tak sme ho pocuvli klopal na okno a v tom za z vnútra ozval starý zachrípnutý hlas povedal KTO JE TAM??? vsetci sme zdrhali dole kopcom a bratranec tam este nieco nasiel
no ja poznám človeka ktorý vidí duchov.je to dievca.
raz ked bola s kamoskami von no boli v bytovke ale to je detail prisiel za nou akysi zavrazdeny muz a presne jej popisoval ako zomrel a pytal ju o pomoc lebo jeho pripad vraj nie je vyrieseny a aby mu pomohla ale ona to nechala tak a jej kamosky ze vraj revali na celu bytovku ona vraj bola ako v tranze a rozpravala sa so vzduchom ale oni citili ze tam niekto je ale nikoho nevideli
Ja som zazil cosi zvlastne no neviem ci to je chyba niecoho alebo ma s tym neco spolocne nadprirodzene bytosti. Doma mam 2 radia v izbe ktore su uplne vypnute a niekedy su neni ani v zastrcke.Ked idem nekedy do izby radia zacnu sycat a ked sa vzdalujem sycanie slabne. A tak podobne to je ajs lampami na vonku ktore ked idem okolo zhasnu a zase sa zasvetia.Nechapem ci je to porucha v elektrickom rozvode alebo to suvisi s necim inym no neviem
Ako laik si myslim ze nieco medzi nebom a zemou musi byt. Nebo ma kazdy vo svojom srdci. To je individualne. Kazdy povazuje nebo za to skvele co on povazuje. Verim v reinkarnaciu a verim v posmrtny zivot. Bol som svedkom mnohych nevysvetlitelnych udalosti. Nevidel som duchovi priamo do tvare. To sa mozno ani neda. Ale videl som veci z ktorych racionalne zmyslanie nieje. Ak sa vam stane nejaka paranormalna udalost musite si to vysvetlit racionalne. Ak logika zlyha nastupuje i to ze by mozno na tomto svete duse mrtvych ktory hladaju dvere do svetla by mohla existencia duchov existovat. Videl som mnoho paranormalnych svetelnych tienov. Citil som ze niekto je pri mne aj ked som bol sam. Pocul kroky. Ked moja matka zomrela s partnerkou sme si kupili novy dom. Nevedeli sme kto tam predtym byval. Narodil sa nam syn a chceli sme zit ako rodina. Manzelka a syn vraj boli svedkami akych si zvlastnych ukazoch. Kupil som synovi zonkohru. Hral sa s nou. A bol rad ze ju ma. Raz prisiel a povedal mi ze by mi chcel ukazat svojho kamarata Mariana. Myslel som si ze na nejakej fotke alebo ze ho vidi niekde z vonku ist po ulici tak aby som ho stihol. Otvoril zonkohru a cakal. Dival sa do do nej a povedal mi aha tam je. Myslel som si ze ma len bujnu fantaziu a tak som chvilu predstieral ze sa s nim rozpravam. Po chvilke sa ma syn opytal ze ci neodkyvam jeho priatelovi. Tak som odkyval a vrte ci nie videl som ako by sa v zrkadielku nieco pohlo. Pri com tam bol len moj odraz pretoze syn stal predo mnou. Zostal som sediet ako obareny a pretrel som si viac krat oci ci som nieco zle nevidel. Ked sa priatelka vratila z prace rozpravali sme sa co ma nove a tak a povedala mi aj to ze ked bola sama doma pocula z povaly kroky. Isla sa tam pozriet. Nikto tam vsak nebol. Ked sa vratila do obyvacky videla syna ako sa s niekym rozprava. Je mozne ze by deti mohli vidiet duchov ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
To bude asi najpravdepodobnejsie
raz ked bola s kamoskami von no boli v bytovke ale to je detail prisiel za nou akysi zavrazdeny muz a presne jej popisoval ako zomrel a pytal ju o pomoc lebo jeho pripad vraj nie je vyrieseny a aby mu pomohla ale ona to nechala tak a jej kamosky ze vraj revali na celu bytovku ona vraj bola ako v tranze a rozpravala sa so vzduchom ale oni citili ze tam niekto je ale nikoho nevideli