Včera som si uvedomil, že moja trieda v skole je neuveritelne zaostala, myslim mentalne, to je az neskuočné, ja sa tam cítim jak v blázinci..... Je možné, aby žiaci 8. ročníka proste..... proste sa chovali jak niaky 4.-táci?
A moja otázka : ked ste sli
My máme spojené triedy s ôsmakmi cez telinu a je to hrôza, my deviataci sa medzi nimi považujeme za úplne normálnych, pritom čo oni robia, tak to je hrôza. Ak malé deti, ak malé deti!
nič si z toho nerob, som druháčka na výške, a polovica mojich spolužiakov stále nemá rozum a správajú sa ako deti....najmä u chalanov mám taký pocit, že čím sú starší, tým sú väčšie deti (česť výnimkám samozrejme )
ano, na strednej to uz bola ina liga ako na zakladke, kde bola kadejaka zberba dobra partia sme boli, nejde o to, ze by sme nevystrajali...to ano, ale...bolo to uz na vyssej urovni
zakladna skola to ani nepotrebuje myslim komentar. stredna skola bola o tom ze sa kazdy hral na dospeleho ale v zivote nic nedosiahol okrem toho ze furt slopali a fetovali a robili bordel. ja som sa tam nebavil skoro s nikym a som uplne stastny ze som to prezil bez nejakych ujem na zdravi : D
Uvadzas ze mas 19 rokov a chodis do osmej triedy, takze pravdepodobne navstevujes specialnu skolu. Ak prejdes na normalnu strednu, ziaci tam budu urcite inteligencne niekde inde.
poznám to... som na výške v 2. ročníku a moje spolužiačky sú schopné smiať sa polhodinu(nesrandujem, fakt pol hodiny) keď nám americký lektor vysvetľoval, že bodka za vetou sa nehovorí "dot" ale "period" .. -_______________-
(či to len ja som suchár, že mi asociácia s periódou nepríde vtipná? )
S tým, že sa to zlepší by som moc nepočítal aj keď čo sa týka mňa ''chyba'' bola v tom, že pomer chalanov ku dievčatám bol 26 ku 2... A budem veľmi predbiehať ale predpokladám, že sa to nezmení ani na vysokej
ja mam presne rovnakých spolužiakov (som tiež v 8.) sú to doslova zvery! brat mal horšiu triedu ešte než ja a na strednej sa moc nezmenilo aj keď tam nikto z jeho bývalých spolužiakov nešiel. na strednej to je skôr o pití a fajčení trávy a že vraj baby sú v niektorých prípadoch horšie než chalani
neviem ako je to na iných školách samozrejme, ale čo už. takže si takto
ja som štvrtáčka na zdravotnej a naša trieda je celkom fajn keď vynechám jednu spolužiačku z rimavskej...tá je ako mníška
a chalnov, keď na praxi strkajú prsty babám pod nohavičky
@qwedsayxc nepotesim ta, aj 4taci na vysokej sa spravaju jak deti a daktorí este prijebanejsie ... myslim, ze s prijebanostou ludi sa budes stretavat cely zivot ... nic, len si zvykni, abo maj furt nervy, abo klesni na ich uroven a prisposob sa ...
Tak ti poviem, na gymnaziu si povecsine normalny ludia, na odbornej je to taky dobry mix z kozdeho nieco a na ucilisti by si sa citil asi rovnako A k odbornej skole, ked sa dostanes na obor kde su sami chlapci v triede tak sa priprav ze to bude prasacinec
Som na osemročku, ale som tak isto stará (ako keby osmička) a je to totálny blázninec, akurát že nie taký detinský... Bude to tým, že máme v triede iba 3 chlapcov, ktorí sa musia prispôsobiť, ak chcú zapadnúť, takže... no čo nahovorím, zbožňujem svoju triedu bez ohľadu na to, akí sme retardi
Ja som teraz tretí ročník na osemročke...toľko retardov som ešte v živote nevidela..začnem menovať kdekoľvek v meste že ktorý so mnou chodia do triedy a každý si povie: chudáj dievča -.-
@qwedsayxc absolutny suhlas 9 ročník by si mal vidieť našu triedu ... Proste banda idiotov ... ako pochopím srandu ale to čo robia je na úrovni 2 ročníka proste ja si to už nahravať budem lebo mi niektorí neveria ked to rozprávam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
(či to len ja som suchár, že mi asociácia s periódou nepríde vtipná? )
neviem ako je to na iných školách samozrejme, ale čo už. takže si takto
a chalnov, keď na praxi strkajú prsty babám pod nohavičky
Máš ty vôbec kamarátov.
Asi si nejaký posratý triedny mudrlant, ktorý je vždy nad vecou, a stále má nadvihnuté jedno obočie, čo ?
hmm
Keby som sa vratil v čase robím este vacsie primiivnosti...