Ako si ju mám získať späť??? ... Stratila som ju tak ,že som žiarlila na moje spolužiačky sktrými sme sa vôbec nezvykli baviť a ona jedneho dňa ich vkuse obima smiala sa snimi a na mňa ako si zabudla ale potom na jdenej hodine mi už vyšli slzy a spytala
na tvojom mieste by som ju nechala tak, veď nech si ide za nimi. nedaj jej najavo už, že ťa to trápi. možno keď uvidí, že už o ňu nestojíš, tak sa zas začnete baviť... ale vidíš, teraz si zistila, akí v skutočnosti je... ja by som to nechala tak.. veď v živote si nájdeš ešte toľko kamarátiek. skús sa začať baviť normálne aj s ostatnými. nemaj len jednu najlepšiu kamošku, ale aj viac dobrých
@gabus23 , keď si prečítaš jeden môj blog , dôjde ti že som nedávno prežila to isté .. žiarlivá som bola .. nečudujem sa ti vôbec.. ale nechaj slečnu nech si ide kade ľahšie , ona si buď po čase uvedomí že spravila chybu , alebo si to neuvedomí vôbec .. keď si to neuvedomí , ty si uvedomíš že to bola na hovno kamarátka keď jej nestojíš za to .. netráp sa vôbec .. je to ťažké , ale každý z nás si tým už určite prešiel . patrí to k životu , tak hore hlavu a kráčaj vpred x) .. počase jej dojde že stratila úžasnú kamarátku ked sa jej tie spolužiačky vyserú na hlavu x) .. najmä sa jej nevtieraj .. oukej ? neboj , vyrieši sa to ..
ja mám najlepšiu kamarátku už asi nejakých 7 rokov, neviem.. a keď sme mali 16, tiež sme sa takto hádali, aj horšie, dokonca pred stužkovou sme sa nebavili a začali sme sa rozprávať až keď sme museli ísť v rovnaký čas kaderníčke
a niekedy počas gympla ma vyradili z takej hlúpej partie a ona tam zostala. no a dievčatá ma tiež ohovárali, kade chodili, ona tiež, ale proste to bola len potreba byť súčasťou niečoho. neskôr sa na to vykašlala a doteraz sme sa od seba nepohli. niektoré veci proste len potrebujú čas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
sprav to co citis ja citim to ze by som sa na nu vykaslal
..kvak..
ale keď vás to obe trápi, tak sa preboha porozprávajte.
a niekedy počas gympla ma vyradili z takej hlúpej partie a ona tam zostala. no a dievčatá ma tiež ohovárali, kade chodili, ona tiež, ale proste to bola len potreba byť súčasťou niečoho. neskôr sa na to vykašlala a doteraz sme sa od seba nepohli. niektoré veci proste len potrebujú čas.