@ouch ja to viem a hlavne vidím už dávno ...len sa pýtam na názor ľudí či si myslia či to bude pokračovať a stupňovať sa alebo či si myslia že sa to raz zmení do normálu ...Angličania sú fajn
Tak vieš doba sa vyvíja ako ide v pred technika trendy tak chcú a aj idú aj ľudia a ľudské hodnoty sú tu stále len ty ich asi nemáš a to neznamená že ich nemajú okolo seba aj iný a nikto ti nekáže že máš nosiť komerčné značky je to na tebe ostať 20 rokov spať ale potom sa nečuduj prečo ťa budú ľudia odsudzovať peace
podla mna sa to casom len zhorsi a mozno niekedy v buducnosti sa to obrati (o niekolko sto rokov najskor mozno) ale skor by som povedala ze to vzdy bude horsie
ale tak vies jak sa hovori... ze ked budeme stari, aj tak o tejto dobe budeme hovorit ze to boli "stare zlate casy"
isteže, drvivá väčšina ľudí je ovládaná a manipulovaná, to viem od chvíle, čo som začala chodiť do školy... bohužiaľ, ľudia sú hlúpi a nevidia tú hrôzu, čo sa okolo nás deje... nechcú ju vidieť... pravdou je, že všetko toto šaškovanie je súčasťou NWO (odporúčam si o tom niečo nájsť), ľudia sú potajomky ovládaní a "amerikizovaní"... stačí otvoriť oči... všade sú americké názvy, väčšina deciek počúva americké "hviezdy", všetko prichádza z Ameriky a pomaličky nás potápa... "tí hore" nechcú, aby ľudia poznali skutočné hodnoty a nechcú, aby sa ľudia rozvíjali... chcú mať pod palcom konzumné stádo bez myslenia a zatiaľ sa im to darí treba vykročiť správnou cestou a nepodľahnúť tejto sku*venej dobe, to je úloha inteligentného človeka v dnešnom svete... pravda je nesmrteľná
K videu: ľudia nekupujú kvôli reklamám, ľudia kupujú lebo to má ferko tak to chcem aj ja a dokonca chcem lepšie ako má on... A potom zas ak by sme nenakupovali tak na čo by nám boli peniaze? a ak by nám boli peniaze k ničomu tak načo by sme pracovali? vypestujem si potravu v záhrade a z lopúcha si ušijem šaty. Viac nepotrebujem. Budem žiť ako domorodec pretože to mi stačí. To všetko je len vymývanie mozgov. Po ničom z toho by sám od seba človek netúžil. A tej ujo čo nazval ľudí hlúpymi dúfam že žije v úplnej skromnosti.
@savu dennodenne sa pyytam... a sledujem debilnost a matériu a prkotiny a ........ komu sa da otvarat oci a hlavne ze su vzdy aj uvedomeli jedinci , ale dnes som divala dokument o Borneu a ktore pada za obet vyrobe palmoveho oleja a bolo mi smutno zo vsetkeho ,... sa musim moc snazit aby ma z tohto sveta neporazilo ... uz
A ináč, nás sa toto vôbec netýka. Tu na nás môžu púšťať reklám koľko len chcú aj tak na to nemáme. Američania sú možno zmagorení , viď sweet 16 na mtv, tie ich detičky už nevedia čo so sebou.
A ďalšia vec čo ma napadá ..Tí ľudia možno aj vedia že to čo robia nie je celkom správne ..a že žijú ako obyčajné hlúpe ovce..ale už majú tento "život" tak zaužívaný a sú naňho tak zvyknutý že sú lenivý niečo meniť a začínať odznova a lepšie..
mne je jedno ci mam znackove alobo nie.nezakladam si na materialnych veciach .racej idem za tie peniaze dade von alebo na pivo namiesto kupovania blbovin plno co mi len prach nane sada........
@25 Ešte dodám že tu je presne vidieť že im nejde o ten predmet ale iba o tú značku..Oni proste musia mať tú značku pretože tá značka je považovaná za "cool" ..
.....ked mas nieco na sebe 20 rokov pozadu tak si shit.??hovadina..skor mi pride debilne ked ma niekdo znackove a v priebehu chvile je to nutene pocuvat cele okolie...takym by som navrhla si dat aj stitok na seba. a na celo cenovku zacapit .. ...som rada ze nemam materialistickych priatelov...ale priatelov co si aj posledne z huby odtrhnu ak by to clovek potreboval..
@savu moj nazor je ze keby sa ludia aspon z polovice spravali podla Biblie svet by bol krajsi....najznamejsia kniha sveta a zapada prachom.....ani ja osobne ju nemam celu precitanu ale pracuje sa na tom su tam pekne myslienky ....... PS dufam ze sa do mna nebudete srat ze som z prveho storocia
najviac sa bavím nad tým ako niekto hovorí že ho reklama neovplyvňuje. Pretože klasická reklama nepracuje na princípe že ju chceš. Ovplyvňuje nás priamo, podvedome a nepriamo cez ďalších ľudí. Takže len málo ľudí reklamou ovplyvnených nie je a to sú takí čo žijú v pralese .
S hlúposťou to nemá nič spoločné. Hlúpe je si to neuvedomovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Zatiaľ sa choď pojebať.
neviem ti odpovedať (aj keď predpokladám, že je to len taká rečnícka otázka)
mimochodom, ja radšej Angličanov
ale tak vies jak sa hovori... ze ked budeme stari, aj tak o tejto dobe budeme hovorit ze to boli "stare zlate casy"
zlodej kričí chyťte zlodeja
lebo kedysi ľudí neoblbovali šamani, kňazi, feudáli, fašisti, komunisti, rôzne sekty............niéééééééé
väčšinu ľudí rozmýšľanie bolí.............deal with it!
S hlúposťou to nemá nič spoločné. Hlúpe je si to neuvedomovať.