Ako sa da rozpametat na nieco co si nepametam z piatkovej noci ? Vlastne vobec neviem co som robil take 3 hodiny a strasne by ma to zaujimalo... hypnoza ? alebo nieco ine ?
@Positive34 sa netvarim ze som kuler je mi ukradnute co si omne ludia myslia ... ja len ze som stretol dievca ... to je jedina jasna vec co si z tych 3 hodin pametam ale nemam ponatia kto to bol tak zo zvedavosti by som to fakt chcel vediet
Alkohol porusil zapis do pamatovych buniek v mozgu, takze ty si to v podstate nepametas, len nejake vnemy. To ovsem plati pri tazkej intoxikacii, neviem ako sina tom bol ty Najlepsie bude ak sa spytas niekoho, kto ta mhol vidiet vtedy.
@Ribo ja som zacal tancovat a potom mi len kamarat hovoril ze som sa niekde stratil a 3 hodky som bol mimo z kamosov omne nikto nic nevie ... sakra piatok premna ostava velky otaznik ale ako po stranke alkoholu som natom nebol nejak strasne zle ... len mi to nejak brutalne udrelo ja fakt neviem preco
@Nykyha hm je to mozne ale ja som to skor bral z hladiska ze ak som tam bol fyzicky ... tak mozog vnimal len to hadzal niekde prec ... takze keby som dal druhu hypnozu tak by sa to mozno dalo vybrat - vies hypnotizovat ? spravim ti pokusneho kralika
@Eliszka ono niezeby to premna bolo dolezite kto to bol napr. ja som to len chcel zo zvedavosti vediet no nic skusim pockat par mesiacov kto vie mozno sa mi to bude raz snivat
@Dconan hehe to je mile..len ja som taka šikovna, že keby som sa pustila do hypnotizovania ta neviem čo by z toho bolo..ale no..aspoň si zažil niečo zaujimave..možno si vykradol banku a niekde si skryl peňaaze a ani o tom nevieš ha
Stále na to mysli, uplne si do detailov pripomínaj tie momenty na ktoré si spomínaš a postupne sa ti možno budú pridávať aj ďalšie! Alebo choď na to isté miesto, možno sa ti to pripomenie
Neboj sa nevzpomenieš si na nič. Keď som ešte pil, som domov nanosil toľko okien že až. A nevspomenul som si na nič iba čo mi kamaráti narozprávali a to som sa potom musel hanbiť.
Len 3 hodiny? To je ešte dobre... Kamarát si pamätá zo soboty tak 5 sekúnd dokopy! A to tiež len to, že som mu zrobil ráno kávu, keďže boli ešte opitý na mraky a ešte si pamätá, ako jedol pizzu To je všetko, absolútne nevie, čo robil, kde bol a podobne
@Dconan vacsinou to je tak ze sa porozpravas s niekym s kym si bol a pripominate si navzajom co bolo a vsetko sa ti pomalicky rozasnieva, tak to robim ja xDD
no toto je to co je na tom alkohole take zle ze zostanu v pameti len take zablesky a v zivote si uz nespomenies na to co bolo ach jaj ja to zazivam skoro kazdy vikend
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Alkohol porusil zapis do pamatovych buniek v mozgu, takze ty si to v podstate nepametas, len nejake vnemy. To ovsem plati pri tazkej intoxikacii, neviem ako sina tom bol ty Najlepsie bude ak sa spytas niekoho, kto ta mhol vidiet vtedy.
@Eliszka skusenosti ?
@Nykyha ne to by som sa sklamal
@H8u ta dodetailov si to bude problem pripominat ...bo to jedne velky otaznik
no nic na 95% uz nikdy nezistim co sa tan vecer stalo ale nevadi
@Pernik nic moc to neje...