Čo myslíte vy zbehlí ľudzé... Kedy je najvhodnejší vek? A čo si myslíte na názor, že (hlavne u dievčat) tento -akt- ovplyvňuje spokojnosť so svojím telom? (viď výrok: Keby som mala väčšie kozy a menej faldov na bruchu, už dávno nie som panna...)
ale s tým výrokom to nie je také mimo, ale skôr b som povedala, že ide o prijatie toho ako baba vyzerá, sama v sebe...také to zdravé "mám piči, ja sa sama sebe ľúbim"
Milujem tieto otázky o najvhodnejšom veku... vtedy, keď je človek dostatočne vyspelý a keď má zároveň niekoho, s kým o to príde (alebo si ho zadováži). A taký výrok som ešte teda nepočula a príde mi to ako totálna hovadina - znie to, akože keby mala napríklad väčšie prsia, tak nemá problém rozkročiť nohy hocikomu (lebo však o trvalého frajera tu asi nejde, ten by robil nátlak a nakoniec by k tomu aj tak došlo). Asi to tak predsa len nebolo myslené, ale mne to úplne tak znie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Presne.
ale s tým výrokom to nie je také mimo, ale skôr b som povedala, že ide o prijatie toho ako baba vyzerá, sama v sebe...také to zdravé "mám piči, ja sa sama sebe ľúbim"
samozrejme nie v 12tich -.-
veď vtedy , kedy chce a nie s hocikým
@transplantovana tento rok len druhý! Minulý ich bolo 6, takže sa zlepšujem!
@h8u to je už tvoja jebnutosť, ja som mal za celý život len dve rôzne, takže jedno tam máš dva krát
ale ne