@kosmiklove viem, že väčšina obľubuje RA, veď aj tak si môže pozrieť gameplay a vybrať, čo len chce. RA, Generals alebo aj Tiberium Wars, ak je viac na future.
Ja kvôli tomu Generals:ZH, lebo na to jedno a ešte na staré Cossacks: European Wars z 2001 mám dosť nostalgické spomienky hrania po LANke. EW dokonca doteraz hrávam s malým bratom, keď som na chvíľu doma.
Neviem, ci uz starnem, ale tie s rokom vyroby pred 2005 mi vzdy prisli lepsie a prehladnejsie Starucky Tiberian Sun, Red Alerty, Age of Empires, Warcrafty a genialny Rise of Nations
Ale nikdy som neprisiel na chut takym tym ultra-hardcore vojenskym strategiam
Stronghold trojka je nepodarok, dvojka detto, Legends nic extra, no nie az tak zly jak dvojka, jednotka a Crusader maju najvyssie hodnotenia, u mna osobne vyhrava Crusader
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
snáď som poradil..
Ja kvôli tomu Generals:ZH, lebo na to jedno a ešte na staré Cossacks: European Wars z 2001 mám dosť nostalgické spomienky hrania po LANke. EW dokonca doteraz hrávam s malým bratom, keď som na chvíľu doma.
Ale nikdy som neprisiel na chut takym tym ultra-hardcore vojenskym strategiam
Ale tak na druhú stranu stará klasika ako Age of Empires, Stronghold...k tomu by som sa rád vrátil
prípadne ja som frčala na Star Wars Galactic Battlegrounds