Celý ruksak - šla som si poň potom na konečnú
A mobil, s tým som sa už lúčila, ale na ďalší deň som si ho vyzdvihla v úložni batožín
A keď som bola malá tak tamagoči - už žiadne ďalšie potom nebolo také super
raz penazenku v buse,netusim ako vobec,ale to som bola este mala,takze ziadne enjake doklady,prisla som o asi 20sk co bol pre mna vtedy poklad a jasne,ze som ju uz nevidela,inak si davam na veci pozor
@sianagirl245 zamrzí (odo mňa si raz kamoš požičal pero a stratil ho, potom ho objavil po roku a pol a nevedel odkiaľ je a potom ho zabudol u mňa a som sa čudoval, že kde bolo tak dlho - a také fajn pero to je ale kamoš má bežne moje veci, čo niekde zabudnem mal moju bundu na Pohode kde som ja nebol)
Inak aj ja sa pridám do vlastnej diskusie
Zabudol som raz v MHD práce do školy, ktoré som robil tri mesiace a mal som ich v ten deň odovzdať. Už som ich nevidel a bolo ich tam päť. Takže päť pätiek bolo super.
Najviac ma doteraz serie, že som zabudol organizér na slúchadla, lebo to bola super vec, niekde vo vlaku a neviem kedy.
A nabíjačku od mobilu dnes... ale tú ešte skúsim dopátrať.
Zabudla som tasku na poste..a dazdnik v banke....nic viac..a este raz mobil..a to sa citila ako keby som niekde zabudla ruku..a prito som si ho zabudla len u svojich rodicov
Hm, pozeral si tú nabíjačku v úschovni batožín? Lebo tam končia veci čo ľudia zabudli vo vlaku, keď som si tam našla mobil, nabíjačka by sa tiež mohla nájsť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A mobil, s tým som sa už lúčila, ale na ďalší deň som si ho vyzdvihla v úložni batožín
A keď som bola malá tak tamagoči - už žiadne ďalšie potom nebolo také super
a potom mi frajer zabudol dáždnik v buse a už nikdy viac som ho nevidela
Inak aj ja sa pridám do vlastnej diskusie
Zabudol som raz v MHD práce do školy, ktoré som robil tri mesiace a mal som ich v ten deň odovzdať. Už som ich nevidel a bolo ich tam päť. Takže päť pätiek bolo super.
Najviac ma doteraz serie, že som zabudol organizér na slúchadla, lebo to bola super vec, niekde vo vlaku a neviem kedy.
A nabíjačku od mobilu dnes... ale tú ešte skúsim dopátrať.