Ludia stalo sa uz niekomu ze vam usiel z teraria pyton/alebo iny had/. Kde ste ho nasli? Lebo on je v celom byte. Moju izbu som celu prehladal a aj v byte som pozrel. Ale fakt neviem kde moze byt. Poradte
no ja som čítala raz knižku, ktorú napísal český doktor venujúci sa chovaniu zvierat v teráriách, samozrejme, aj im ušiel raz jeden plazík a nedokázali ho nikde nájsť (nejaký dobromyseľný návštevník pootvoril sklený vrch a tak unikol); po mesiaci, keď to vlastne už dávno vzdali, ho našli v potrubí! nejaké tie ventilačné zariadenia, či čo to bolo, z češtiny nepamätám, tak skús hľadať tam
No kedze je to had, skus pohladat akekolvek teple miesta to znamena miesta kadial idu trubky s tebplou vodou, vsade kam svieti slnko v tychto dnoch a je tam teplo + pokial sa nemylim tak hady si vyberaju aj relativne pokojne miesta takze nebude asi lezat na chodbe
inak nezvacsoval sa v poslednej dobe nahodou? Lebo to je vraj znak ze sa pripravaje zozrat vacsiu porciu.... (Stalo sa to jednej znamej, ktora s pytonom aj spavala a ze sa zacal jaksi nafukovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov