Čo sa vám podarilo stratiť za posledný rok? Kľúče, panictvo, mobil, hrdosť, slobodu, peniaze, frajerku, čas... abstraktné aj konktrétne veci ma zaujímajú, čo považujete za stratu.
ja som nasratá na seba lebo som stratila čelovku pred pár dňami na Chopku, vo vlaku som stratila okuliare na šport v lete a na začiatku roka som stratila mačky (na turistiku) a nové čo som si kúpila zase neviem nájsť. to už je 200-300€, tam ešte nepočítam koľko peňazí som stratila určite, o ktorých ani neviem. a oblečenie... veľa oblečenia hocikde zabudnem, stratím alebo mi vezmú a stratia sestry.
potom sa hnevám že tu s týmto fórom a celkovo birdzom a internetom strácam čas, ale komu sa mám posťažovať že
to je asi všetko
slobodu! našla som si muža a rovno sme sa aj zosťahovali.
a stratila som vo fitku moju milovanú drevenú kefu na vlasy a stále za ňou smútim
a strácam čas denno-denne na internetoch a musím s tým prestať, pretože je fucking skúškové a pretože je to mimoriadne nekonštruktívne a frustrujúce a je to snáď môj najhorší zlozvyk.
@thunderstorm@2 jeziiiin, kefy na vlasy ja 2! obe boli super jednu som nechala na hosteli a jednu vo vlaku... a ešte aj kulmu na vlasy, ale to bolo asi minulý rok už, nie tento. ja strácam strašne veľa veci, alebo teda zabúdam niekde keďže som strašne rozlietaná
"potom sa hnevám že tu s týmto fórom a celkovo birdzom a internetom strácam čas"
To akože by si najradšej chcela žiť bez internetu ? Nie si náhodou ty ten typ čo by najradšej býval dakde na opustenom ostrove v divočine bez mobilu, bez internetu a bez civilizácie ?
A čo som stratil za posledný rok,, hmmm,, asi niekolko internetových súborov a stránok na ktoré som sa chcel znovu vrátiť no zabudol ich názvy, linky
žltý respirátor, zabudla som zaplatený časopis na pokladni v kaufe, ani predavačka nič, spomenula som si doma na to a asi 3-4 kg cez leto a o pôvodnú kanceláriu v rámci knižnice, kde bolo všetko po ruke som tiež prišla kvôli sťahovaniu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
potom sa hnevám že tu s týmto fórom a celkovo birdzom a internetom strácam čas, ale komu sa mám posťažovať že
to je asi všetko
a stratila som vo fitku moju milovanú drevenú kefu na vlasy a stále za ňou smútim
a strácam čas denno-denne na internetoch a musím s tým prestať, pretože je fucking skúškové a pretože je to mimoriadne nekonštruktívne a frustrujúce a je to snáď môj najhorší zlozvyk.
To akože by si najradšej chcela žiť bez internetu ? Nie si náhodou ty ten typ čo by najradšej býval dakde na opustenom ostrove v divočine bez mobilu, bez internetu a bez civilizácie ?
A čo som stratil za posledný rok,, hmmm,, asi niekolko internetových súborov a stránok na ktoré som sa chcel znovu vrátiť no zabudol ich názvy, linky