Ja som na toto expert keď niekďe som, neustále sa pozerám či mám všetky veci, lebo ja som schopná ich niekde zabudnúť a ani nevedieť ako...
Najhodnotnejšie pre mňa čo som kedy stratila boli učebné materiály, kde som mala množstvo vlastných poznámok, obrázkov a vážne som sa na tom nadrela a stratila kopu času a také niečo sa nedá vrátiť späť.
A ešte pred maturou (ale to nebolo až tak zlé) sa mi stratila tá modrá kniha na maturitu z angličtiny, kde som mala preložené všetky čánky slovíčko po slovíčku, tiež ma išlo z toho poraziť...
no akože kluče non-stop , dáždniky to bolo moje :d ( teraz ich pre istotu skoro nenosim zo sebou ) naušnice .. retazaky kktiny na seba no a raz som zabudla v nakupnom centre na lavičke mobil a potom taky rozruh s toho bol jéééžiš ale nakoniec sa našiel (niekto milí ho zaniesol do niakeho fastfoodu xD
alebo teraz tak spomínam ale to dosť vtipne išli sme s kamoškou do obchodu... na bicikloch te sme odparkovali pred obochodom a ked sme odchadzali veselo sme si vikračovali domov a pred domom sme zisitli že sme ich nehali tam do dnes nechapem že jak sme nato mohli zabudnuť ešte že ten obchod nebol tak daleko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja proste nestrácam veci
Spadli mi do kanála v Benátkach.
Tak rada by som ich zase videla!
ale inak náramky zvyknem strácať..
Najhodnotnejšie pre mňa čo som kedy stratila boli učebné materiály, kde som mala množstvo vlastných poznámok, obrázkov a vážne som sa na tom nadrela a stratila kopu času a také niečo sa nedá vrátiť späť.
A ešte pred maturou (ale to nebolo až tak zlé) sa mi stratila tá modrá kniha na maturitu z angličtiny, kde som mala preložené všetky čánky slovíčko po slovíčku, tiež ma išlo z toho poraziť...