Mám 21 rokov. Mala som dosť problémov a tak som mala prerušené študium (to je jedno) ... Teraz pôjdem do druhého ročníka a neviem sa rozhodnúť či hotelovka alebo odborna skola-za kozmeticku..... Som zvedava na kazdy nazor. Ďakujem
Neviem no, dám ti radu alà obohraná platňa. Vyber si skrátka to, k čomu máš bližšie..ja som chodila na CR..A čo ja viem, do budúcnosti perspektívny odbor podľa mňa, i keď je to so službami na Slovensku beh na dlhé trate..skús si pozrieť pozície, ktoré sa v tej oblasti poskytujú napr. na profesii, podľa mňa bieda, i keď sa za 4 roky môžu trochu pohnúť ľady..ďalej si skús zodpovedať či by si potom chcela ísť na VŠ, tam už by som videla väčsiu perspektívu v tých pozíciách potom..no ak nie, tak je to v podstate jedno, väčšina ľudí ani nevie, že je taký odbor a keď povieš, že si z HA, bude pravdepodobne nasledovať štandardná otázka - kuchár alebo čašník? Tým samozrejme nikoho nechcem uraziť..iba chcem povedať, že sa musíš fakt orientovať len tým smerom, kde ťa to viac ťahá, mne tá škola do praxe veľa nedala popravde. Takú dilemu ako ty, mala asi aj moja spolusediaca, ktorá to síce vyštudovala, ale teraz robí videá o make-upoch, rúžoch a dosť ju to baví..Každý by mal robiť to, čo ho baví... Ak náhodou niečo...napíš ts. Good luck pri rozhodovaní.
Ja za seba by som sa priklonila k tej škole, ktorá je diaľkovo, lwbo predpokladám že už pracuješ a neviem čo by si robila medzi 15-ročnými dievčatami a mohla by si len brigádovať. Moja švagriná tiež bola popri práci na obchodnej a určite to bolo pre ňu výhodnejšie. Ale je to na tebe.
@5 toho, co by robila medzi 15rocnymi, by som sa bal najmenej. moze ich bit a celkovo im robit zle. a tym, ktore by tento krst ohnom prezili, by mohla za odmenu kupovat alkohol a cigy.
Ja hlasujem za hotelovku, v cestovnom ruchu môžeš robiť strašne veľa, ale malá rada, popri škole sa vzdelávaj, hlavne na jazyky. Potom budeš mať dosť veľa možností
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
inak k samotnej teme nemam ziadnu radu, pardon