Ahojte potrebujem zistit niečo o tejto škole chcem tam ísť o rok,odbor počítačove systémy,môžte mi prosim porozpravať o tej škole ?Že akí tam sú učitelia a tak,,,,vážne nechcem isť na školu kde nemám isť .
bracho tam chodí odbor má technické lýceum, niektorí učitelia sú v pohode niektorí prísnejší (minulý rok mali na AJ učiteľku čo aj 20 minút na hodinu meškala a mala v paži, teraz im dali takú prísnu), netreba čakať, že v prvom ročníku z teba spravia hackera (čo čakalo 90% bratových spolužiakov ), čo sa týka kompov, zábava z učenia začala až v 3 ročníku, niektoré učebne majú dosť zastaralé a aj pre informatikov je tam povinná elektrotechnika, čiže bežne pajkujú v komunistických učebniach, je tam veľa matiky, ale učitelia vraj nebuzerujú za to, že nevieš poučky od slova do slova
Aha tak mne ako nevadí že hned tam nebude prax a nečakam že zo mna spravia hackera,len že ma aj dačo naučia o pc že ako funguje a tak,,,,,hlavne že nebude tá škola velmi ťažká
@ari111 Nie veľmi ťažká? Ani nie. Ale učiva ako na*ratého. Ja mám síce Informačné a sie. technológie, ale učiva je tu toľko , že som chýbal dva dni a mám toho ako keby som na základke dva týždne chýbal.
Aha takže ťažké to nieje ale že je toho veľa hej,,,,no už by som chcel vidieť tote knihy ,,. Ja vyberám medzi touto školou a gymplom, prípadne zdravotná škola.
Zatiaľ to nieje ťažké (som tam mesiac) Kníh veľa nemáme o to je to horšie hlavne keď si nepíšeš poznámky. Keď chceš dačo viac tak sa spýtaj radšej v TS
@ari111 máš tam toho viac ako na gympli ale to skoro na každej škole, na gymnáziu sa bežne maturuje z 4-6 predmetov, ja som mala asi 11 na OA brat bude tiež na tom nejak podobne, ako zvládnuť sa to dá, hlavne keď ťa to baví, máš tam aj prax aj teoriu, knihy brat má tak normálne ale ani ich nepoužíva celý rok, skôr z poznámok sa učia... gymnázia sú často preceňované a preceňujú ich hlavne gymnazisti
sandy114 ale ked na gymnazium nedopadnem dobre tak som skončil lebo ma nikde nezoberu tak preto by som radšej išiel na SPŠE.Ani základnú školu sa mi nechce veľmi učiť neviem ani čo ma poriadne bavi
@ari111 ako pokiaľ ťa baví práca na PC a rozumieš sa do toho, pôjdu ti tie informatické predmety ľahko (tj že sa v tom vieš obracať aj sám, nepotrebuješ hneď volať známeho keď ti nejde pustiť comp), spše má budúcnosť, lebo jedna vec, že môžeš ísť na TUKE FEI alebo si nájsť prácu v IT firme, kde nepotrebuješ titul (napríklad t-systems)... ale pokiaľ si ľavý do pc tak nvm nvm
nazdar , ja som chodil tiež na spše , odbor telekomunikácie, teraz som na strojnickej fakulte na TUKE ... uroven tej skoly je celkom dobra, ale teraz z toho urobili technicke lyceum, tak neviem, ale za profakmi chodim pravidelne a chvalia to .... a co sa tyka predmetov a tej matiky, tak ja som za 4 roky robil len zadania a laboratorne protokoly a zmaturoval som na 2 2 2 1 2 , takze is myslim, ze tam problem nebude (kym nenaseres profakov )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ak sa nerád učíš bude to tam pre teba masaker.
Ak sa chceš odpalkovať vrele odporúčam.