mam len jednu skolu a som 25. pod ciarou na oa
a beru len 60 ziakov ...
ja sa bojim ze ma neprijmu
a zoberme to tak ze vsetkych ziakov tam bolo 130 a ja som 85.
a polovica zo 130 to ma ako druhy termin
ale mam otazku ze co ked sa uvolnia miesta a ja st
preco si si dal len jednu skolu? ked si si mohol dve s prijimackami a dve s talentovami?
no a k otazke: ja som na gympli a nas rocnik brali 30 ludi pod ciarou, cize mas sancu
a keby ta nevzali tak by si siel potom niekam kde by zostalo volno (asi najpravdepodobnejsie nejaka ucnovka)
@misko27 odvolanie pis v kazdom pripade, ale nechapem preco si si nedala este minimalne jednu poistku. stavit to na jednu skolu je dost odvazne. budes potrebovat vela stastia
ja som 19 pod čiarou..
Ale druhú školu mám taktiež dobrú kam ma už prijali, takže to nebude až také hrozné keď sa to neposunie.
Ale ajtak by som si to želal a verím v to.
V prvom rade, čo rob je, že čakaj na rozhodnutie o prijatí a hneď posielaj odvolanie, nečakaj s tým. Hranica sa môže posunúť aj o viac miest, lebo aspoň u nás to tak je, že si ľudia dávajú kombináciu škôl OA a gymnázium, a keď ich vezmú na gymnázium, tak ho uprednostnia.
A čo sa týka tej tvojej otázky, v takom prípade, keby sa posunie čiara a zastaví sa niekde pred tebou a z toho nejakí desiati nepôjdu, tak sa bude znova posúvať čiara a budú ťa kontaktovať. Nestresuj, budúci týždeň už budeš vedieť, čo a ako.
Aká je pravdepodobnosť, to závisí aj od toho, ako je tá škola žiadaná. Odvolanie pomôže, nie vždy, ale za pokus to stojí.
Mal si si dať ešte jednu školu do zálohy...a nemusel by si teraz stresovať, ale aj tak GL...
ľudia si môžu dať dve školy s príjimačkami, (z toho na jednu vás môžu prijať bez príjimačiek a máte to ako zadné vrátka) , dve s talentovkami ale nie, vy si dáte len jednu školu a potom takto stresujete...
som jediná, ktorá nechápe dnešných ľudí?
ale k otázke, určite si daj odvolanie, no vlastne, ked máš len jednu školu asi ti nič iné ani neostáva :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
no a k otazke: ja som na gympli a nas rocnik brali 30 ludi pod ciarou, cize mas sancu
a keby ta nevzali tak by si siel potom niekam kde by zostalo volno (asi najpravdepodobnejsie nejaka ucnovka)
Ale druhú školu mám taktiež dobrú kam ma už prijali, takže to nebude až také hrozné keď sa to neposunie.
Ale ajtak by som si to želal a verím v to.
Veľa štastia
A čo sa týka tej tvojej otázky, v takom prípade, keby sa posunie čiara a zastaví sa niekde pred tebou a z toho nejakí desiati nepôjdu, tak sa bude znova posúvať čiara a budú ťa kontaktovať. Nestresuj, budúci týždeň už budeš vedieť, čo a ako.
Aká je pravdepodobnosť, to závisí aj od toho, ako je tá škola žiadaná. Odvolanie pomôže, nie vždy, ale za pokus to stojí.
Mal si si dať ešte jednu školu do zálohy...a nemusel by si teraz stresovať, ale aj tak GL...
som jediná, ktorá nechápe dnešných ľudí?
ale k otázke, určite si daj odvolanie, no vlastne, ked máš len jednu školu asi ti nič iné ani neostáva :letim: