ano v tom ze by bolo lahke najst si normalnu pracu nie za to ze... proste clovek nema lutovat a chciet zmenit veci kt urobil bo v tej chvili to tak chcel -.-
ja si neviem predstaviť zvykať si na iný kolektív...v ktorom som teraz nieje dokonalý, ale aspon ich už nejak poznám a nie je to až tak neznesiteľne zlé ale s odborom som nespokojný, ale nenašiel by som školu, ktorá by ma bavila pretože mna nebaví nič takže nie, neprestupil by som
osobne by som neštudoval po povinnej školskej dochádze a vedel by som presne ako by som využil ten čas miesto štúdia a doteraz ľutujem že som tak neučinil :ehm:
Nie som nespokojna, ale existuju aj odbory, ktore by ma bavili viac, keby mali aj viac uplatnenia, prestupilz by som, ale momentalne sa snazim urobit prienik tych veci, co ma bavia s tym, co studujem napr. aj pri vybere seminarok, BP, potom DP, lebo az take odveci to nie je
možnosť nie som dala preto, lebo v 6.ročníku na gympli som prestúpila do prvého na strednej a považujem to za jednu z najväčších chýb v mojom živote...teraz už som mohla mať zmaturované
..ked som chodila za kadernicku, tak som mooooc chcela prestúpiť, bo som chcela byť automechanicka ....ale mama mi nedovolila prestup a dosť som sa pre to naplakala....a pak po ukončení kadernicky som išla este za fotografku a tam som bola spoko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
no a ja som na skole nespokojna, ale nemyslim, ze inde by to bolo lepsie.