jj, na vranovskej je, ale je plny. ...... a co tak si dat do googlu: domov mladeze bratislava? ......... stredoskolsky je aj na racianskej 80, alebo na peknej ceste.
@sabnacke existuju. dokonca aj vysokoskolske. ... ja som v jednom platila 38€ na mesiac. a nebola to diera, kde bola plesen a svaby, ale bol to pekny intrak.
@millieandrea jak je toto možné! ...ja som v KE na intráku, vlastne to nie je v pravom zmysle intrák ale turistická ubytovňa, vychváliť to tam nemôžem, aj keď bola som aj na horších miestach.. ale platím neskutočných 71eur mesačne (pôvodne 78 ale 7 eur cvaká škola)... neuveriteľné zdieračstvo
@sabnacke ta cena asi dost zavisi aj od toho, ci byvas v bunke, ze 2 izby maju spolocnu kupelnu a wc, resp. len jedna izba ma hned aj wc a sprchu. lebo ja som byvala 4 roky v starom meste, ale wc a sprcha boli spolocne na chodbe. a platila som najviac 44€ na mesiac (prve roky tych 36-38€). ...... ale aj tych 71 co platis je lepsich nez tych 125€ na privat cize este stale si mozes povedat, ze je to zatial ok .... aspon ja si to tak hovorim, ked zhanam ubytko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Odveci ja viem.
A stredoskolske nepoznam ziadne.
@sabnacke existuju. dokonca aj vysokoskolske. ... ja som v jednom platila 38€ na mesiac. a nebola to diera, kde bola plesen a svaby, ale bol to pekny intrak.