čo najstrelenejšie ste spachali sami na sebe (sosobili sebe zamerne ci nechtiac ) alebo sposobili niekomu druhemu
ja si spominam ze ako školacka mi mama nechcela zafarbit vlasy na cierno tak som si na hlavu seriozne drbla cierny tuš nikdy nepochopim
@2
ja som si asi ako 8-9 ročná vystrihla kúsky z obočia lebo sa mi zdalo moc husté
tak som potom behala s plešinkami v obočí.
ale tuš a lakovať si zuby to už je iný lvl
na zakladnej sme (neviem z akeho dovodu a preco) preskakovali cez stolicky. dali sme si na taky velky dlhy plac stolicku a skakali cez ne. zazvonilo, mal som ist este posledny skok, lenze ako som letel, zavadil som nohou o operadlo, stolicka sa prevratila, ja som spadol na nu a napichol som si stehno (cca 5cm diera a mm od tepny/mojich cennych guliek) a druha noha mi narazila klucnu kost.
toto je este celkom nic ale sranda bola, ked som s triednou rychlo siel na zachod ako to vyzera, maso mi tam trcalo z nohy, krv sa vsade leje po stehne a ona na to:"mm, nemusis ist s tym k lekarovi ale budes tam mat skaredu jazvu, ako to nezasije". toto si budem pamatat asi do konca zivota tu situaciu. proste clovek tam krvaca, diera v nohe, masa na vlasku ale nemusis ist nikde.
to bolo asi tak najviac take, co doteraz nechapem preco sme to robili.
a dalsia prihoda, co je skor zahadne (teraz mi je toho luto a bol som celkom cocot ze som to spravil) bolo to, ze v skole v prirode zo zs spal jeden kamarat s nakreslenym a vystrihnutym piratom, ktoreho si sam spravil. jeden vecer sme mu ho zobrali, potrhali a hodili do kosa ked spal a rano ako sme s azobudili, mal noveho a celeho
a najde s aurcite viac ale nechce sa mi rozmyslat a pisat.
@myschka noveho si musel vyrobit ale nikto nevie kedy. bol iny a aj inak nakresleny. ale zobudili sme sa skor ako on, pritom sme ho nasli spat s jeho novym piratom na vankusi. uplne sme nechapali ako a preco a kedy, nic
@trdelniiiq off topic : kym som prečítala tvoj príspevok o tom stehne a tak tak skom skoro tri krat odpadla nemalo by sa pred to písať že spoiler alebo dačo také aby sme my čo nenavidíme krv nemôžme o nej čítať ani počuť proste neodpadávali ?
ale inak k téme nepamätám sa že by som spravila nejakú šialenosť raz som si ostrihala vlasy a aj barbíne (jeden prameň) a povedala som že jej dorastú ináč som nič také šialene šialené nespravila
Ked som bola veeeelmi mala tak som ocovi ktory chory lezal v posteli poliala nohy lepidlom a raz ked spal som mu na chrbat zacvakla kombinacky tak, ze si tam akurat nedociahol a nemohol dat dole
na bicykli dole lesnou cestou a pedálovaaaaať - rozbité obe kolená
ako skúška odvahy - preliezť cez plot a ísť pohladkať susedovho zúrivého ale našťastie už starého psa - pohryzená noha, roztrhané tepláky, ale rešpekt medzi chlapcami
neviem prečo bolo veľmi obľúbenou zábavou u nás na dedine otvárať žumpy, raz som bola u kamaráta, otvoril poklop a dal mi ho držať, ťažký poklop mi spadol na palec, celkom vtipných farieb som ho potom dlho mala
"vojna" - ohadzovanie sa zhnitými jablkami, dodnes máme doma na šope fľaky od toho
+ kopa vecí čo skončila úrazmi všelijakými a kopa vecí čo prekvapivo nie, zväčša v lese a tak
asi v 6. triede som si nafarbila vlasy zvyraznvacom, pekne zlty, ruzovy a oranzovy, lebo vtedy som este nepocula o niecom ako je farbiace tuzidlo a tuzila som po zmene
nabrala som si plnú hrsť nivei a dávala si to na tvár a do vlasov a všade, lebo sa mi páčilo, ako sa mamina krémuje ale to som mala štyri roky, takže to je odpustiteľné A ešte som ostrihala bábiku, lebo som to brala ako živú bytosť a že jej to dorastie ale to som tiež ešte bola malá keď som bola väčšia, už som bola inteligentná a nerobila som také hlúposti
A ešte ma v tejto súvislosti napadá, že vždy, keď sme mali šunku, poskladala som ju na štvrtinky, vyhryzla stred, vystrela a potom som sa cez tú dieru pozerala a hrala sa, že je to foťák
v škôlke v škole v prírode sme hrali kráľu kráľu daj vojáčka! Proste dva teami detí, na každej strane jedna rada ktorá sa drží za ruky...a team oproti si vybere jedného človek od oponentov...a ten sa má rozbehnúť, a ak prerazí tú "hradbu" tak si môže zobrať jedného človek odtial do svojho teamu...
a ja som soms a silne rzbehla ani raketa, prerazila som decka akorát som sa nejak neubrzdila a vletela do metrovej žihlavy (bola som najmenšia z tých deciek takže aj tá žihlava bola na man obrovsá) a ešte sa vnej aj skotúlala dole kopčekom....
revala som jak tur... dokedy nedošli decká za mnou a bola som doprhlená hádam aj na riti, proste všade...
a ako som videla trdelniiiqovúu príhodu tak mi napadla príhoda maminho ex:
boli chalani, druhý stupeň zš a jednému nazvyme ho Ferko napr. sa nechcelo ísť do školy...tak sa dohodli že mu zlomia nohu a to takým štýlom, že si ju vyloží na WCko a druhý chalan, nazvyme ho Jožko (ten človek čo mi to rozprával len stál obďaleč a škodoradostne sa smial sa zatial držal na tyči čo bola nad WCkom...a plan bol taký že sa pustí, nohami padne na Ferove nohy a zlomí mu ich...
lenže Ferko si to v poslednej chvíli rozmyslel, nohu dal preč a milý Jožko padol oboma nohami do hajzla ktorý nakoniec rozbil celý (u neho doma) a aj obe svoje nohy
V Lidli sme boli s mamou pri pokladni, to som mohla mať tak sedem rokov... a zrazu vidím modrý lubrikant a v domnení, že je to osviežovač úst som na plnú hubu zavolala spredu na mamu že: "Mami, nekúpime si?"
Alebo príbuzná bola nedávno v Lidli so sestrou, videla niečo jahodové a ja prídem domov, pozriem na sestru a ona si ružový lubrikant vytláča do úst. "To čo žerieš?" "Neviem, ale je to mňam!"
liezla som na mur a som si povedala jeeeeeeej aky pekny kvet prekrocim ho aby si zil a sa mi smykla noha spadla som z mura a kvet bol zniceny....... DDDDDDDDD
asi ked som mala 10, sme so sesternicou sedeli v dekovom aute na ich zahrade, ona sedela na mieste sofera, ja vedla, no a pustali sme si nejake pesnicky, a sesternica sa isla zahrat, ze soferuje, no a ono to naozaj nastartovalo, a leteli sme cez celu zahradu az do plota, nastastie sa nic nestalo, iba babka toho roku nemala zemiaky a dedko mal trosku oskrete auto, a my dozivotnu traumu
Moji dvaja strýkovia a môj tatino ked boli malí asi tak 7 rokov, si stále vyrábali vtedy z dostupných výrobkov zmes z ktorej potom vytvorili riadnu bombu. Moji strýkovia ju tam zatiaľ robili a tatino pomáhal dedovi vo vinohrade. Vtom sa ozval o ulicu dalej taký rachot, že aj... no neviem čo. Preto obidvala strýkovia letli za tatinom, a povedali: ´´Tak Milan, pohni! TOTO MUSÍŠ VIDIEŤ!!! Tatino sa teraz išiel kuknúť do vtedy sa volajúcej posratej uličky, a tá bola stráášne úzka. No teraz už nie. Tú cestu ako tam lemovali kríky, a strmy, tak tam už bolo všetko čierne, vytrhnuté zo zeme, a jedna tetka čo tam bývlala tak aj tú normálneže odfúklo o dobrých 5 m. Takže bol prúser. Potom zase tí traja: Ešte ked mali 5 rokov, sedeli na plote v posratej uličke a zvykli okoloidúcim hovoriť: ´´My máme dnes narodeniny.´´ ´´Tak teda pekné narodeniny(okoloidúci)´´. ´´A máme aj tortu´´ ´´Tá musí byť dobrá.´´ ´´a my vám z nej nedáme´´ A zase okoloidúci- TAK SI JU ZOŽERTE!´´ AAAAA! ÚTOK! Kričali chalani, usrali si do krabíc a hádzali to po nich
S kamarátom sme šli v noci zo ZA na jeho novej Felicii a na sverepci nám rozdrapilo ložisko na zadnom kolese a skoro sme sa zabili rozmýšľali sme co spraviť a jedine co nás napadlo bolo cúvať asi 100m po krajnici k výjazdu .. Auto sme nejak odpratali pred diaľničnú políciu počkali na odvoz a šli preč .. V priebehu pár dni sme to prišli opraviť a keď sme zhodili koleso a potrebovali povoliť ručnú kamarát zistil ze kľúče zabudol doma v Trenčíne tak hybaj ho do dielní za cestarmi či nám nemôžu dát drôt .. Niečo nám dali a my sme šli pekne otvárať drôtom rovno pod okna policajtov auto ktoré ešte ani nemal na seba prihlásené ale co sme nezistili? Kedže tam mal centrál a baterka sa stihla vybit tak sa nám to nepodarilo a museli sme sa vrátiť po kľúče .. Prišli sme s5 aj s klucami a začali rozoberať .. Ako veľký odborníci sme usúdili ze nevieme ako to spraviť a tak nám napadlo rozobrat to aj na druhej strane aby sme videli ako to ma byt no nepomohlo nám ani to aby toho nebolo malo medzi tým sa uz aj zotmelo .. Keď sa uz na nás vratnik nemohol pozerať zavolal nám mechanika ktorý keď prišiel tak nám neskutočne vynadal zapálil si a za chvíľu to opravil .. Uz sme chceli ísť tak sme nachytali štartovacie káble no žiaľ nestačili .. Bolo asi 10 hodín večer a vybrali sme sa zohnať novú baterku .. Prešli sme všetky pumpy v PB a nakoniec sme aj tak odišli bez Felicii pretože baterku sme nezohnali
bola som s priatelom v ministry a boli sme az do zaverecnej. Celu noc ma len s niecim provokoval, tak som sa rozhodla ze mu to vratim. Ked uz DJ dohral posledny song, zapli sa obycajne svetla a bolo relativne ticho. na celu ministry som zakricala "fuuuuj ty sa nevies bozkavat" strasne sa hanbil a vsetky oci na nom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ja som si asi ako 8-9 ročná vystrihla kúsky z obočia lebo sa mi zdalo moc husté
tak som potom behala s plešinkami v obočí.
ale tuš a lakovať si zuby to už je iný lvl
toto je este celkom nic ale sranda bola, ked som s triednou rychlo siel na zachod ako to vyzera, maso mi tam trcalo z nohy, krv sa vsade leje po stehne a ona na to:"mm, nemusis ist s tym k lekarovi ale budes tam mat skaredu jazvu, ako to nezasije". toto si budem pamatat asi do konca zivota tu situaciu. proste clovek tam krvaca, diera v nohe, masa na vlasku ale nemusis ist nikde.
to bolo asi tak najviac take, co doteraz nechapem preco sme to robili.
a dalsia prihoda, co je skor zahadne (teraz mi je toho luto a bol som celkom cocot ze som to spravil) bolo to, ze v skole v prirode zo zs spal jeden kamarat s nakreslenym a vystrihnutym piratom, ktoreho si sam spravil. jeden vecer sme mu ho zobrali, potrhali a hodili do kosa ked spal a rano ako sme s azobudili, mal noveho a celeho
a najde s aurcite viac ale nechce sa mi rozmyslat a pisat.
ale on.. on si vyrobil nového, alebo pozliepal toho starého? či toho piráta poskladala nejaká magická sila?
ale inak k téme nepamätám sa že by som spravila nejakú šialenosť raz som si ostrihala vlasy a aj barbíne (jeden prameň) a povedala som že jej dorastú ináč som nič také šialene šialené nespravila
@piter09 aj ty, kde si
ako skúška odvahy - preliezť cez plot a ísť pohladkať susedovho zúrivého ale našťastie už starého psa - pohryzená noha, roztrhané tepláky, ale rešpekt medzi chlapcami
neviem prečo bolo veľmi obľúbenou zábavou u nás na dedine otvárať žumpy, raz som bola u kamaráta, otvoril poklop a dal mi ho držať, ťažký poklop mi spadol na palec, celkom vtipných farieb som ho potom dlho mala
"vojna" - ohadzovanie sa zhnitými jablkami, dodnes máme doma na šope fľaky od toho
+ kopa vecí čo skončila úrazmi všelijakými a kopa vecí čo prekvapivo nie, zväčša v lese a tak
A ešte ma v tejto súvislosti napadá, že vždy, keď sme mali šunku, poskladala som ju na štvrtinky, vyhryzla stred, vystrela a potom som sa cez tú dieru pozerala a hrala sa, že je to foťák
a ja som soms a silne rzbehla ani raketa, prerazila som decka akorát som sa nejak neubrzdila a vletela do metrovej žihlavy (bola som najmenšia z tých deciek takže aj tá žihlava bola na man obrovsá) a ešte sa vnej aj skotúlala dole kopčekom....
revala som jak tur... dokedy nedošli decká za mnou a bola som doprhlená hádam aj na riti, proste všade...
a ako som videla trdelniiiqovúu príhodu tak mi napadla príhoda maminho ex:
boli chalani, druhý stupeň zš a jednému nazvyme ho Ferko napr. sa nechcelo ísť do školy...tak sa dohodli že mu zlomia nohu a to takým štýlom, že si ju vyloží na WCko a druhý chalan, nazvyme ho Jožko (ten človek čo mi to rozprával len stál obďaleč a škodoradostne sa smial sa zatial držal na tyči čo bola nad WCkom...a plan bol taký že sa pustí, nohami padne na Ferove nohy a zlomí mu ich...
lenže Ferko si to v poslednej chvíli rozmyslel, nohu dal preč a milý Jožko padol oboma nohami do hajzla ktorý nakoniec rozbil celý (u neho doma) a aj obe svoje nohy
Alebo príbuzná bola nedávno v Lidli so sestrou, videla niečo jahodové a ja prídem domov, pozriem na sestru a ona si ružový lubrikant vytláča do úst. "To čo žerieš?" "Neviem, ale je to mňam!"
TAk takýto bl môj tatino, a strýkoviaXD
teraz na poštovú ale som z nezabudnutelného Parku Angelina
pre lepšiu predstavu, bol som tam asi po prsia resp krk