Myslím, že všetci dobre poznáme ten pocit, keď sa vám roztrasú kolená, spotia dlane, dostanete zo seba ledva slovo a ste bledý ako stena... Ako bojujete so stresom vy ? Máte nejaké spôsoby, ako sa ukľudníte ?
Z čoho máš stres? Hanbíš sa spolužiakov? Či sa bojíš že dostaneš zlú známku? Bijú ťa rodičia za zlé známky, dávajú ti zákaz na niečo? Ak ani jedno z toho tak potom čo riešiš, proste choď k tabuli povedz všetko čo vieš a koniec nič iné ani urobiť nemôžeš. Teda mohla by si sa ešte pchať učiteľke do prdele aby si dostala lepšiu známku ale to snáď nechceš
ked prestanes riesit, co si o tebe myslia a zacnes brat zle myslienky za skutocnosti, vycitky, ktore ti podavaju, budes jednoducho sebou, mozno sa ju naucis mat v pici a bude moct vuvadzat ako besna, ty ostanes pokojna. Nie je dolezite prekonat strach, ale bojovat s nim. Do mna v mojich poslednych pracach len hucali, ze musim robit, rychlejsie, za toto musis zaplatit, furt som sa vystresoval, vsak je prirodzene, ked do teba jebu... Ludia bez empatie. Mozno, ze prave nenavisti, ktora ma vedie zivotom mi pomohla potlacit stres, lebo co som odisiel zo sr tak som poznal vselijakych hajzlov, ojebavacov, vzdy som to znasal zle, vzdy som si hajil nazor, ale debilovi nevysvetlis, potom som mal zjeba skoro kazdy den, tak som to zacal ignorovat, lebo ja si idem za svojimi idealmi a nebudem niekomu oslik zatras sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov