ja v strese bývam fakt málokedy, proste ja som skôr flegmatik a ked je to že nejaké veľké životné rozhodnutie tak mám aj tak ešte aspon 20 iných plánov + nejaké zadné vrátka takže no stress
V tejto zivotnej etape som v istej forme stresu kontinualne. Neviem, ci je stres uplne priliehave oznacenie, skor stav permanentnej pohotovosti, neocakavaych situacii a z toho plynuci urcity osobny diskomfort.
Ale snazim sa na to adaptovat (do istej miery sa mi to podarilo uz) a brat to ako nutnost tychto dni, tyzdnov, mesiacov a najblizsich rokov.
Ale taky ten stres, ze zijem zo stresu, nepotrebujem jest, pit, fajcit, spat, dychat, len proste mam stres a zaroven nan umieram aj ma drzi pri zivote..to som uz nemala niekolko tyzdnov aj mesiacov, odkedy som sa vymrdala na skolu a rozisla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale snazim sa na to adaptovat (do istej miery sa mi to podarilo uz) a brat to ako nutnost tychto dni, tyzdnov, mesiacov a najblizsich rokov.
Ale taky ten stres, ze zijem zo stresu, nepotrebujem jest, pit, fajcit, spat, dychat, len proste mam stres a zaroven nan umieram aj ma drzi pri zivote..to som uz nemala niekolko tyzdnov aj mesiacov, odkedy som sa vymrdala na skolu a rozisla.