Si človek ,ktory stresuje v momente ,ked treba zachovať chladnu hlavu? čim sa odreaguješ ? vymlatiš svoj vankuš alebo zapneš si nahlas hudbu na sluchatkach?
niekedy som mozno trosku v strese ked sa deje nieco co povazujem za dolezite, ale mam pocit ze prave to ze si nezachovam "chladnu hlavu" ale som trosku mimo mi pomaha tu situaciu vyriesit lepsie, rychlejsie...alebo podat vyssi vykon
Na mne stresové situácie ani nebadať, len sa mi výrazne zvýši pulz a začnem intenzívnejšie rozmýšľať, nedávam to ale najavo žiadnym zrýchlením správania alebo reči.
Akurát niektoré situácie ma ešte dokážu nekontrolovateľne rozosmiať. :/ Najhoršie to bolo na maturite z informatiky (fakt netuším, prečo práve vtedy) - len som vošiel do učebne a už som dusil smiech, takže to komisii asi pripadalo, že "aha, si o sebe myslí, že jaký frajer ide".
@night ono ten smiech je asi neadekvatna reakcia na tu stresovu situaciu... nieco take sa mi mari, ze napr sliepky alebo kohuty ked sa citia ohrozene, neutekaju, ale zacnu dobat do zeme... ty sa namiesto strachu smejes... je to len sposob akym sa vysporiadas so situaciou... ci ?
pre mna je stres skor blahodarny, pretoze potom podavam najlepsie vykony ale inac ho neriesim nijak..ani nie som nervozny, ani to nedavam okoliu najavo.. v podstate to iste co @night akurat ze ja sa ani nesmejem
stresujem, a to až tak, že z toho mám zdravotné problémy taže nepoteší no.....a keď som v poriadnom strese, tak znerváčim a rozplačem sa....ale to vždy potom pomôže, a všetko je v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Akurát niektoré situácie ma ešte dokážu nekontrolovateľne rozosmiať. :/ Najhoršie to bolo na maturite z informatiky (fakt netuším, prečo práve vtedy) - len som vošiel do učebne a už som dusil smiech, takže to komisii asi pripadalo, že "aha, si o sebe myslí, že jaký frajer ide".
Ten jeden raz to pre mňa bol dosť idiotský pocit.
Nedokážem sa ukľudniť.
Stresujem, až je to nezdravé a som úlne zúfalá. :´(