nuž bejvavalo .. s jedným by som aj chcela, bo bol fakt super ... s tamtým to bolo tak (že som si tlačila do hlavy, že kvoli sexu) ale ja som s ním potrebovala byť ... a on tiež niečo potreboval, len sme to obaja chápali inak, čo už :/
@depropex ta šak dakedy už keď niekomu niečo kecám, až blbé mi to je, že ten bývalý, tamten býbalý , ale ta, keď popiči príhody mám len s bývalými, môžem zato? .. okej , tak reálny počet, čo sa mohlo považovať za vzťah .. fúúú 6 -7? .. no ale máš pravdu, niekedy sa sama popletiem, ale rozhodne viem, ktorý je ktorý ... a skoro so všetkými vychádzam
@depropex streeeetávam sa s ním, ale sme kamaráti len, on má zásady, že nikto ho nepresvedčí, (bez vzťahu nie) , akože keeeeby som veľkú námahu do toho dala, tak by aj niečo bolo, ale to mu nespravím, lebo by sa zas potom obviňoval a nemá nikoho, vlastne preto sme sa rozišli, že chce byť sám, hmm čo už , ale je to fest dobrý človek, to mu nespravím naozaj , mala by som si z neho brať príklad .. a po druhé, teraz niečo riešim s jeho kamarátom
ja neviem, kašli nato, už ani ja neviem koho som myslela, ale toho v zlom, to som myslela F.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
So sebazaprením, ale jasná odpoveď: NIE.
a prečo sa nestretávaš s tým s ktorým to chceš však mu to povedz a určite neodmietne ak nemá čaju
ale ani som nepochopil tvoj prvy koment to tamten je niekto iný či stále on ? asi sedím na kábli
ja neviem, kašli nato, už ani ja neviem koho som myslela, ale toho v zlom, to som myslela F.
Raz so tom skúsila, ale bolelo ma to o to viac, že som ho stále mala veľmi rada..... Via som sa naplakala ako užila....
Ale neviem či by som to spravil, neskúšal som zatiaľ. Moju bývalú nahradila moja budúca bývalá.