Tak stretko by bolo v sobotu 9.decembra,otázka ale je že:čajovňa alebo máte iný nápad? zatial hlasujúci,ktorí by prišli:Trishe,Antifunebracka,Maangooo,Obsession , Rocafella,Plavam_zivotom,Muaykelo,Trevor1994 ,Ala15,Torpédo asi,čo vy ostatní,ako?
Hm ja, torpedo a mozno aj obsesska by sme asi preferovali nejaky podnik kde sa da dat vino a tak... teda jako mne to nevadi ani v tomto podniku, len ze preferoval by som skorej take neco.
vau takáto hviezdna zostava
ak by sa ku mne pridal niekto, koho aj poznám, možno by som prišla, ale nakoľko som strašný asociál, tak s tým asi nerátajte
ale až dáte vedieť, kde to bude, tak ma tagnite alebo čo
inak skor si tu mohla tych ludi tagnut, lebo takto si to mozno nevsimnu
no ja vtedy nemam nic na plane zatial, takze teoreticky by som sla ale bola som rada keby ide aspon niekto koho uz osobne poznam
no a kedy pocas dna chcete ist? len nie piccolo - ak myslis ten podnik na obchodnej, tak vacsi pajzel nepoznam a tiez by som asi dala nieco kde sa da kupit aj chlast ale aj cajovna je v pohode..
@wewo
keď som si pozrel ten ponukoví lístok a zbadal tam pochutiny a pod nimi, že Chips, (kokoti, má byť chipsy množné číslo), horalka, chrumky vzkypela vo mne žlč...
aké pochutiny, pochutiny sú soľ, korenie, paprika...
tyto debili čo sa hrajú na podnikateľov, nepoznajú najzákladnejšie gastronomické pravidla...
@torpedo08 minimalne nakuknut ano. Ale som velmi skepticky zatial, ze ci z toho vobec nieco bude takychto dohadovaciek o stretkach si pametam desiatky a 90% z toho nic nie je samozrejme velmi rad by som raz uz konecne prisiel niekam kde je 30 ludi a je z toho epicky zur.
@marcello1111 nenadavaj na chipsy a horalky, aj to je jedlo jedlo a to je bozi dar. Daj si dva otcenase ale ze hned kurva!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a nemože to byt v trnave?
@Obsession vinecko si dame
@d židži420 ja som s trevorom kamaratka uz od perinky ..tak nevymyslaj
ak by sa ku mne pridal niekto, koho aj poznám, možno by som prišla, ale nakoľko som strašný asociál, tak s tým asi nerátajte
ale až dáte vedieť, kde to bude, tak ma tagnite alebo čo
no ja vtedy nemam nic na plane zatial, takze teoreticky by som sla ale bola som rada keby ide aspon niekto koho uz osobne poznam
@torpedo08 dik ze aspon ty na mna myslis @trevor1994 ma tam urcite nechce
a ten podnik patri mojmu spoluziakovi zo strednej
ale fakt vas dopredu varujem, pite tam iba flaskove pivo
inak take normalne ceny, na to ze to je centrum BA
» www.zomato.com/sk/bratislava/d...
keď som si pozrel ten ponukoví lístok a zbadal tam pochutiny a pod nimi, že Chips, (kokoti, má byť chipsy množné číslo), horalka, chrumky vzkypela vo mne žlč...
aké pochutiny, pochutiny sú soľ, korenie, paprika...
tyto debili čo sa hrajú na podnikateľov, nepoznajú najzákladnejšie gastronomické pravidla...
@marcello1111 nenadavaj na chipsy a horalky, aj to je jedlo jedlo a to je bozi dar. Daj si dva otcenase ale ze hned kurva!