Ahojte vsimla som si, ze par birdzakov sa tu sice uz pravidelne stretava na piatkovy alkohol ale napadlo mi, ze by sme sa mozno viaceri mohli stretnut a ist si spolu zacvicit Viem ze to nie je take pritazlive, ale potom mozeme ist aj na pivec
A to ja zháňam ľudí, ktorí by išli behať niekde po Karpatoch, alebo do prírody v BA, ale to je veľmi ťažké nájsť. Radšej chlast, posilka, alebo iné. Takže asi by si mi neulahodila týmto, ale na nejakú túru blízko pri BA by som šiel Alebo výlet.
tak ak by mal niekto zaujem si ist zacvicit, alebo aj ked len na pivo alebo kofolu, tak mi kludne napiste
lebo mam pocit ze sa velmi nezhodneme viaceri na sportovej aktivite, ktora by vyhovovala kazdemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Je hic jak prasa, preco radsej nejdete podvecer chlastat niekam na zlate piesky alebo dakde k vode?
radšej by som na bicykli, ale prežijem aj peši..
Dajte vedieť, drahí priatelia.
lebo mam pocit ze sa velmi nezhodneme viaceri na sportovej aktivite, ktora by vyhovovala kazdemu
@majmarad prečo ho máš zakázaný? kamarátka mala kvôli kĺbom zakázané všetky športy okrem plávania a bicykla