Takže toto je predposledná výzva stretko bude 26.2., čo je posledný deň jarných prázdnin. Stretneme sa v meste okolo jednej hodiny (samozrejme poobede). Program ešte nie je istý, ale spolu určite niečo vymyslíme. Takže, kto príde alebo by chcel prísť?
@fxx prečo by to bol FAIL, odsudzuješ stretká lebo keď si na jednom, na ktoré si sa velmi tešil, bol, len si tam sám chodil jak debil a nikto sa s tebou nebavil...a potom si bol neuveritelne nasraty a preto si na stretka zanevrel, zato druhí nemusia dopadnuť ako, ja som bol zatial na jednom a páčilo sa mi a aj toto nemusi byt zle nebudem ho odsudzovať za to že je v malomeste
ide aj pershing363 aj jimmycrow, hawran, stmortiis a este dvaja ludia povedali ze mozno...a zohanam dalsich...ako vazne nechapem preco na mna hned utocite...ubohe
Nebolo by to lepšie v trenčíne? Nie je to tak ďaleko a je tam aj viac možnosti spraviť program. Možno by viac ľudí došlo, B.B väčšina ani nevie, kde je.
prepacte ale ak to tu uz raz bolo napisane tak preco sa nezorganizuju stretka vo vsetkych krajskych mestach a potom nech sa ostatny z tych mensich dohodnu medzi sebou a zorganizovali by sa aj v tych mensich mestach, teda to je aspon moj nazor, co sa tyka tych stretiek bola som len na jednom a tiez sa mi pacilo a chcela by som aby sa aj v Nitre znova zorganizovalo dalsie
@husky Pre teba mam miesto s takym ciernym kolieskom a a takou packou ak by si mal o take zaujem a ak nie tak mam pre teba dalsie 4 miesta na vyber v aute
@Roborossen no hej ten hanblivy typ ..este stastie, ze dost ludi poznam s ktorymi mozem do krcmy ist, takze nemusim zbierat odvahu na stretka s premna neznamymi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Btw tuším spravím stretko vo Veľkých Levároch, Kostolišti, Gajaroch, možno aj v Plaveckom Štvrtku A aj v Lábe!
Vidíš, ja mám už štyroch ľudí na stretko v Kiripolci (Kostolišti), zatiaľ čo ty nemáš na tie Bánovce ani jedného!
alebo v Sliepkovciach, Bodíkoch, Koši, Horných Orešanoch alebo takom Omšení bude tiež velká účasť
Idem pozreť či vtedy nerobím a keď nie, mohli by sme ísť, či?! To bude geniálne Jak je to ďaleko, nevieš?? Totálne odveci to bude a to milujeme
CHCEME STRETKO V BA!!!
@Mm47 hej tam sa kazdy strafi
Keby bolo stretko Pokecu to by bola ina sila
Keď to ma byť hromadné stretko,tak to dajte hadam do krajskeho mesta a nie do nejakeho zapadakova.
Alebo sa stretnite len vy traja a nerobte z toho také ovacie, že vás tu ľudia preto vysmiali.
@belzeboss je rozdiel 2 krčmy a 200 krčiem, z ktorých si môžeš vybrať
Ale nie, prečo nie? hanblivy typ, či?
A to, ze ze niektori tu ani nevedia kde sa Banovce nachadzaju je sice smutne ale je to vas problem ze ani neviete ako Slovensko vyzera (blee)
@66Janica6 Ja idem
Lucia sa hodi, nie?
a Favik
» www.birdz.sk/pages/fotka.php...
a @66Janica6 sorry za moj spam, ale poznas ma
Ale uznajte, nie je ten favik na tejto fotke skvely?
moje auto
Jasné @66janica6 rátaj so mnou