Bratislavski Birdzaci, tak ma napadlo, co tak spravit stretko na T-Com plazi v Bratislave, zahrat si volejbal a tak, niesom nejaky velky organizator, ale keby sme sa viaceri spojili mohla by to byt sranda ...
@xhtml Stále lepšie šport v časti mesta kade za hodinu neprejde niekoľko sto áut než sedieť doma pri počítači... Navyše, keď som naposledy navrhovala výlet do prírody, tak mi nakoniec jedinú spoločnosť robila kamarátka, ktorá ani nie je z Birdzu a dostala osobitné pozvanie...
Inak nápad fajn, ale v strede týždňa naozaj nie je šanca že by prišlo veľa ľudí a ja by som neprišla aj tak, lebo volejbal (a v podstate väčšinu športov) ja nemusím...
@feerinko Sandberg uz neni uzavrety ? Co ja viem navrhni, myslel som sport, aby aj ti menej ukecany, mali z toho zazitok, ale v pohode necham sa prehovorit ...
Pochopil som ze tahat ludi od kompu a chciet, aby si trochu zasportovali, to je ako prist do domova dochodcov a spytat sa : "Ahoj, nezahrate si fresbe?" Najdem si spoluhracov sam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
@krutafunebracka to ti muselo dat prace
Inak nápad fajn, ale v strede týždňa naozaj nie je šanca že by prišlo veľa ľudí a ja by som neprišla aj tak, lebo volejbal (a v podstate väčšinu športov) ja nemusím...
Asi by som sa nezucastnil , a to miesto je divne nemam rad piesok
kuknite hned prvy odkaz, nemozem
Ja nebudem trčať v škole, ale u doktorky (blee)
2. T-Com neznasam a ich buzerantsku ruzovu farbu obzvlast
3. volejbal je pre mna sport, ktory ak robim, tak to je z donutenia (telesna)
takze nic pre mna