vsetko bolo fajn, okrem fotografov... nenavidim ked ma niekto foti... (asi radsej nebudem chodit uz na stretka, aby ma nikto nefotil) ostatne bolo fajn
@tomas Keby si prestal chodit na stretka, podla mna by to bola skoda. Akurat vzdy pred nejakym stretkom upozorni, nech ta nikto nefoti a podla mna to pochopia a nebudu ta fotit.
Keby som ja vedel, ze to nemas rad, tiez ta nefotim.
@lafraisee hej bolo ale niektorý si to nemyslia no škoda že každý nadáva na fotografov podľa mňa sú fotky pekné a len by mali byť radi že aspoň budú mať pamiatku
@18@fxx - už som sa stretol fakt s mnohými BIRDZákmi či už súkromne vo dvojici alebo aj takto ako ste to mali vy dnes - a doteraz som bol stále spokojný, spoznal som zaujímavých ľudí a nemám dôvod prečo by som sa nestretával ďalej zo zaujímavými ľuďmi.
mne sa páčilo VEĽMI ani mi nevadilo, že ma niekto fotil ja sa rád fotím a som aj spoznal mnohých ľudí, napr. @pumaamravec , @hangtime11 , @tenpatic , @frez , @wera55555 , @semonique , @pajon , @wermington (aj keď s tým chodím aj na školu a ešte takú peknú s čiernymi vlasmi a takú peknú s neidentifikovateľnými (proste som zabudol farbu a jedna taká kučeravá, aj tá bola fajn! ja som uspokojil svoje sociálne potreby ešte, ešte, ešte
@murcatko inak aj ja som nad tým rozmýšľala že nejak by som aj ja s niekým zorganizovala ďalšie stretko mohli by sme sa spojiť, čo ty na to? ja by som bola rada a podľa mňa by to bolo dobré koncom toho augusta by sme si povedali aj ako sme prežili prázky a mohli by sme sa zas trepať na ten kopec i keď som odtiaľ ledva odprevadila zuzushiq a spol, ale bolo to dobré
@fxx ako to že to stálo za nič? veď si tam aj tak len chodil a s nikým si sa nedal do reči... aj ja keď som s tebou chcela prehodiť pár slov, tak si ma ako keby úplne odignoroval...a ako inak, @zuzushiq bola s teba nadšená že ťa konečne spoznala...aspoň za to ti to nestálo?
@fxx zdielam tvoj nazor, ako keby som tam nebol s @frez -om tak by som sa tam zrejme len nudil, mne to pripadalo tak ze sa stretli ty, ktori sa aj poznali, nevravim ze vsetci ale tak sa mi to zdalo a proste tato "elita" nemala zaujem spoznat inych...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
(osobný názor)
Keby som ja vedel, ze to nemas rad, tiez ta nefotim.
Jój - toľko birdzákov na kope - vau - vau - gratulujem každému
A kto každý tam bol? Lebo podľa tej maličkej fotočky čo tu je som každého ani nespoznal.
mne by vyhovvalo koncom leta
zuzka bola nadsena? a ze spoznala? ved sme sa vobec nerozpravali
A ty, ktori si nepamatate kto tam vsetko bol tu je zoznam:
hangtime11
pumaamravec
freedomko
tenpatic
tomas
murcatko
sweetdream
pajon
kosmiklove
anjeliceq
fxx
wera55555
zuzushiq
semonique
boxer161
angelangelika
goth111
frez
denisska
sabinka526
peppe
wermington
Bolo nas tusim 24 tak este 2 ludia mi v zozname chybaju, tak pardon koho som vynechala alebo ak som niekoho pridala