Takže ide o to, že asi pred týždňom mi napísal chalan, do ktorého som bola zhruba pred rokom platonicky zamilovaná. Hovorím platonicky, lebo som ho vôbec nepoznala, len som ho sem-tam vídala v škole. Ale od tej doby čo si píšeme, som ho mala možnosť spozn
normalne mu este dneska posli erpeecku, ze: "zajtra o 15 00 ti to vyhovuje?", tipek bude nateseny jak blbec a vsetko dobre dopadne Hlavne ziaden stres...
ser nato niečo sa pokazí a prídeš o to, čo máš isté prídeš o kamoša, prídeš o virtuálny vzťah a všetko ťa začne deprimovať po tom, ako spoznáš aký skutočne je
alebo naopak, možno to bude lepšie ako to doteraz bolo (ale dosť o tom pochybujem, pretože to nikdy nebolo lepšie... preto vravím ser nato)
@7 prist o virtualny vztah.. neviem, nemyslim, ze je to nejaka strata ..
..ja osobne neznasam virtualne vztahy, cize by som sa stretla, ale tak pre istotu.. ta fotka, ktoru videl, bola upravena alebo normalna? aby zase nedostal sok alebo nebol sklamany a potom samozrejme aj ty, vies.. Ale ked ho zaujala tvoja povaha, teda aspon ta jej cast, ktoru si mu ukazala na nete, tak by to malo byt OK ..
fotka nebola upravena, lenze predsa len neviem, bojim sa ...a to ci ho zaujala povaha, napisal mi to druhy den, preto som mu aj povedala ze zatial nie, lebo som mala pocit ze sa to pyta uz len z principu..
Skus to Ak ti napisal a chce sa s tebou stretnut si mu sympaticka. Bud sama sebou takou aka si stale a budes sa mu pacit, pretoze jemu sa pacis taka aka si
A predsa len na stretku aspon zistis ci si naozaj rozumiete predsa len net je net a realita je realita. Drzim palec.
Určite sa stretnite, potom si to pozrieme v kriminovinách keď ťa nájdu tvrdú kdesi v kroví. Radšej si prečítaj noviny aby si neskončila ako tie piče čo naleteli kokotom z netu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Lebo sa to posere.
alebo naopak, možno to bude lepšie ako to doteraz bolo (ale dosť o tom pochybujem, pretože to nikdy nebolo lepšie... preto vravím ser nato)
..ja osobne neznasam virtualne vztahy, cize by som sa stretla, ale tak pre istotu.. ta fotka, ktoru videl, bola upravena alebo normalna? aby zase nedostal sok alebo nebol sklamany a potom samozrejme aj ty, vies.. Ale ked ho zaujala tvoja povaha, teda aspon ta jej cast, ktoru si mu ukazala na nete, tak by to malo byt OK ..
ale stretnite sa určite, inak nebudeš vedieť na čom si a potom ťa to začne mrzieť
a ukaz foto a povieme ti ci to je tak hrozne
Here, where the dead walk, the human race
The human race...
A predsa len na stretku aspon zistis ci si naozaj rozumiete predsa len net je net a realita je realita. Drzim palec.
po prve za tyzden niekoho tazko spoznas
po druhe sa s nim stretni a uvidis predsa. naco riesis "co ak"
po tretie stretavku si dajte niekde kde su ludia. nikdy nevies co za uchyla to moze byt
po stvrte pokial sa ho potom budes chciet zbavit, tak sa mu zacni strkat do riti a nedaj mu pokoj toto zabera na odplasenie
@mezomus ak by si mal nejaké výhrady, tak drž hubu a nekaz ilúzie!
Neries kokociny a stretni sa s nim...sak sama sebe odpovedas v otazkach