@cool1223boy čo ti drbe ? šak to sú nuly...ale nie sranda že niekto považuje za celebritu niekoho čo napíše pár komentárov..ešte povedz že sú to tvoje vzory..
@makacik@sugy1 je nula!? Alebo snáď @marleymt ?? Keď už ako oni sú nuly....a tie ostatné osoby poznám(nie osobne),takže by som to len tak nenapísal,a mňa ani netrápi,že nereagujú na každé fórum,len aby sa zviditeľnili...
Kks...teraz to budem mať rok vycapene na profile,kvôli tagu...
@makacik a ty si zakomplexovaný alebo čo každý sa chce stretnúť a má rád alebo obdivuje niekoho iného tak nechaj na pokoji jejda každý ma svoj slobodný názor..
jáj ľudia, teraz sa tu poďme vadiť či je niekto slávny priamo úmerne tomu koľko komentov napíše, alebo tomu, do akej miery je troll, davač alebo idiot. Ak je pre mňa dôležitý človek, ktorý sa nemieni verejne angažovať, pretože mu to nechýba k šťastiu, tak sa môžete všetci poskladať do kocky a aj tak na neho nezmením názor. Okej, škoda reči.
Ja osobne som za posledný rok stretla vyše 25 ľudí odtiaľto, s nikým som nemala problém, takže fajn
@cool1223boy keď niekedy prídeš do MT, spravíme stretko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
1.krát som šla na stretko sem s chalanom z birdzu (chodili sme spolu vyše roka)
2.krát som šla na stretko zase odtialto z birdzu a neviem môžem ťa informovať keď budem vedieť
9krat z toho dvakrat sa jednalo o vztah a jedenkrat o skutocny vztah ktory ma robi stastnou
...a je uplne jedno kde sa ludia zoznamia, dolezity je priebeh.
Lebo cim dalej tym viac tuto formu ludia zhadzuju.
A aj pár kamarátov/kamarátiek
Kks...teraz to budem mať rok vycapene na profile,kvôli tagu...
Ja osobne som za posledný rok stretla vyše 25 ľudí odtiaľto, s nikým som nemala problém, takže fajn
@cool1223boy keď niekedy prídeš do MT, spravíme stretko