Nenávisť, potom obdiv, pochopenie a nakoniec zistenie, že nič nie je vysnívané dokonalé, a každý má svoje chyby. Ale najviac to bola číra nenávisť, a hlavne závisť.
@nobile Tak ako s tým človekom som dnes nakoniec veľmi blízka kamarátka a veľmi podobne zmýšľame, takže riešime spolu takmer všetko A koniec koncov, on o tom vie, že žije môj sen a on sa snaží žiť tak, ako sám chce
Inak to je kurva dobrá myšlienka s tým, že aj my žijeme vysnívané životy iných... raz som sa s kamošom tak najebal, že úprimnosť kvitala a totálne ma šokoval ked zadrel, že mi závidí,,,
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h Tak ako hej, aj ja som sa niekoľkokrát stretla s tým, že mi niekto závidí... Ale akože nie je mi čo závidieť. Ale oni si to nemyslia.
Hej, povedala som mu to. Ale vzhľadom na to, že dokonale poznám jeho povahu, tak som vedela aj ako zareaguje a preto som sa toho nemusela báť a jeho reakcia bola dosť zložitá ale nakoniec, ako som už povedala, sme stále kamaráti a dokonca odvtedy sme si veľmi blízky.
A ďalšia vec, na ktorú som zabudla: najskôr to bola taká zvláštna láska, taká jemná ale intenzívna a potom nenávisť, keď som si to uvedomila.
A fakt sme si toho spolu veľa zažili , takže sme stále dajako spojení, aj ke´d sme teraz spolu málo...
@nobile No tak ako hej, pár ráz som mu vykričala, ako ho nenávidím..... Potom sme šli spolu maľovať na jedno miesto a vždy to prešlo... Nejako som zo seba dostala nenávisť a závisť (aspoň na chvíľu) a on pocit viny. Dosť často si to vyčítal...
neviem si predstaviť že by som stále sníval o tom ako by som chel aby tobolo a potom by to nebolo tak ako som chcel aby to bolo čo by nebolo moc dobré...
Ja neviem či viem aký presne by mal byť môj vysnívaný život. Ale je dosť veľa ľudí ktorí žili život naplno a niečo okolo seba dokázali zmeniť alebo aspoň pochopiť seba samého.. A pocit? Motiváciu? Radosť? Odhodlanie? Obdiv? Úctu? Ťažko povedať.
troška v inom význame..tá teta ma vysnívanú rodinu....a ako sa k sebe správajú! ako to tam funguje!..... chodím tam v lete na prázdniny....a srdce mi trhá keď dojdem domov rozvalim dvere a nejaká "príjemnáL hláška ma omane....
Vždy keď spoznám takého človeka, o ktorom si myslím, že žije môj vysnívaný život, tak zistím, že som sa mýlila. Ja mám úskvelý život, aj keď nie vždy tomu verím.
neda sa povedat ze presne moj vysnivany zivot to proste nejde kazdy je iny aspon o kusok ,, ale tak vela ludi a to ich ani nemusim stretnut proste viem ze si miliony ludi zije tak ze ich zivot bavi ... co neni vobec moj pripad
nestretol, len som o nich čítal/dozvedel sa, a neviem či žili komplet celý môj vysnívaný život, ale mali z neho časti. pocity boli z toho také že čo som to za bezvýznamné hovno a o čo sa to vlastne snažím, že je to trápne, že taký dobrý ako oni v tých veciach nikdy nemám šancu byť, že som už premárnil čas aby som to dosiahol, skrátka depka...
@johnysheek ale inak ti gratulujem je to super ked sa plnia sny
Ja som tiež teeraz to, čím som chcel byť ako malý, ale za 20 rokov sa vidím ešte dalej a ak to môžem povedať obrazne , tak som stretol človeka, ktorý je ja za 20 rokov, tak ako si sám seba predstavujem, bol to skvelý zážitok a to ma motivovalo založiť túto diskusiu.
stretla som, a je to uz rok a pol a ja na to myslim kazdy jeden den mojho zivota, skutocne, kazdy den si trieskam hlavu o stenu pre to, aka som debilna
kazdopadne ma to zasadne ovplyvnilo, a ked mam rozpravat o pocitoch, napada ma povedat len, ze vo mne nieco zapalil, cosi hrozne velke a silne, co mi uz nikto nikdy nevezme
vysnívaný život je celkom nepohodlny... ale hej... narazila som na takeho chalana, co vyzeral ako by bol najštastnejší na svete, ale blbe je, že teraz už mi to príde moc jednoduché... ale mat ideály je fajn, pokud to niesu myšlienky chorého šialenca
Vysnívaný život nie je. Človek je tvor, ktorý nikdy nemá dosť. Vidí na ostatných len to dobré a na sebe len to zlé. (komplexy , ktoré máme všetci) Nikdy si neuvedomí, že človek, ktorý žije jeho tzv. "vysnívaný život" má vysnívaný život len v istej časti napr. vo výzore, ale nikto nepozná vnútornú stránku. Možno má problémy s rodinou, je chorý ........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Môj pocit je velmi povzbudzujúci a inšpirujúci, pretože to je vlastne chodiaci dôkaz, že sa to dá ... a potešilo ma to.
A aj ma to utvrdilo v tom, že kráčam po reálnej a zrejme aj správnej ceste.
Inak to je kurva dobrá myšlienka s tým, že aj my žijeme vysnívané životy iných... raz som sa s kamošom tak najebal, že úprimnosť kvitala a totálne ma šokoval ked zadrel, že mi závidí,,,
To by som v živote nečakal.
Hej, povedala som mu to. Ale vzhľadom na to, že dokonale poznám jeho povahu, tak som vedela aj ako zareaguje a preto som sa toho nemusela báť a jeho reakcia bola dosť zložitá ale nakoniec, ako som už povedala, sme stále kamaráti a dokonca odvtedy sme si veľmi blízky.
A ďalšia vec, na ktorú som zabudla: najskôr to bola taká zvláštna láska, taká jemná ale intenzívna a potom nenávisť, keď som si to uvedomila.
A fakt sme si toho spolu veľa zažili , takže sme stále dajako spojení, aj ke´d sme teraz spolu málo...
"Ale najviac to bola číra nenávisť, a hlavne závisť."
Mat takych znamych tak sa mi v jednom kuse cka a raz ma rani mrtvica
a doslova môj vysnívaný život som u nikoho nezaznamenala
ale mám kamarátov, ktorí majú fantastický život oproti mne....
a poznám i takých, ktorí by so mnou asi radi menili....napriek všetkému
Ja som tiež teeraz to, čím som chcel byť ako malý, ale za 20 rokov sa vidím ešte dalej a ak to môžem povedať obrazne , tak som stretol človeka, ktorý je ja za 20 rokov, tak ako si sám seba predstavujem, bol to skvelý zážitok a to ma motivovalo založiť túto diskusiu.
kazdopadne ma to zasadne ovplyvnilo, a ked mam rozpravat o pocitoch, napada ma povedat len, ze vo mne nieco zapalil, cosi hrozne velke a silne, co mi uz nikto nikdy nevezme
suhlasim s @2
Vysnívaný život nie je. Človek je tvor, ktorý nikdy nemá dosť. Vidí na ostatných len to dobré a na sebe len to zlé. (komplexy , ktoré máme všetci) Nikdy si neuvedomí, že človek, ktorý žije jeho tzv. "vysnívaný život" má vysnívaný život len v istej časti napr. vo výzore, ale nikto nepozná vnútornú stránku. Možno má problémy s rodinou, je chorý ........
Vidíme len to, čo vidieť chceme.