Moja sestra sa ma stretnut s jednym chalanom, s ktorym si uz par mesiacov pise na pokeci. Zaujmalo by ma, ze ci sa patri nieco doniest. Teda nejaku čokoládu (fľašu ? Ked ste sa s niekým stretli dali ste si nejaku maličkosť? Ak hej, čo?
@radulik7 keby ty si isla s neakym chlapcom na neake stretnutie tak by si mu nieco doniesla??neaku cokoladu alebo take nieco?? Ved je to neformalne stretko alebo take nieco. Maximalne chlapec by mohol doniest dievcatu lizatko aby ju to kusa nabudilo do radosti
ne ked s aprvykrat stretneme ej mi to divne mu cosi davat ,ja som s az viacermyi ludmi tak stretla a nic sme si nedavakli,inak ked je rec o tom vacsina ludi ma nazor ze ked sa takto baba s chalanom stretnu ,ako ked cakaju od toho viac ako kamaratsvto ze takato laska nefunguje ze to jak sa moze cez net do niekoho zamilovat,no kamioska mi akurat vcera vravela ze jej bracho co ma zenu a uz aj babo maju tak ze sa prave cez net spoznali a vidite jak im to funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
» imagechan.com/images/epic%20f...
Myslím že chalan by mal dačo doniesť..=D
Staci ak donesie seba v peknom obale
nech tam ani nejde alebo teda hej, ale bez ničoho, to ma dosnest chalan