Zipporah et Neway organizujú vianočné stretnutie plné vianočnej nálady, kde plač a smútok ide bokom, ide sa jasať do centra alebo hopkať niekde do teplúčka, osloboďte sa na chvíľu od upratovania a iných otrockých vianočných činností; p
blejdamster: určite budeš poznať mňa napríklad, bress ma hneď spoznal a pri tom za jeho chrbtom bola nívej s pawlom a s ním to nepohlo
pre každý prípad, jednoduché riešenie: neviem ako budem oblečená, ale veľmi rada so sebou vezmem star wars tašku (vyrobila mi ju kamoška), podľa nej ma spoznáš určite, svieti lepšie než tesco cingilingi neónky
krúz: kohože by si to chcel spoznať? mňa ? no možno nabudúce vyjde
jasne že dôjdem... teším sa... a mna myslím,že spoznáte- moje vlasy su tak trocha neprehliadnutelne ryšave....hihih a idem ešte presviedčat tri moje (neoficialne) dietky,aby sa k nám pridali
blademaster: urcite niekoho spoznas ked uvidis bud ziporrah alebo skupinku z ktora bude nejak povedoma alebo sa pozeraj na topanky, kanady su dost zriedkave . A pravdepodobne by som mal mat cas ak nahodou nepojdem mimo KE ale nemal by som.
@41 ak mate priestor pre vodnu faju kludne,tabaky aj uhliky by sa lahko zohnali, len priestor Kedze vonku kurit je zima ale viem jak sa dostat na strechu tej opustenej budove blizko dargova pri banke
@pawlo ok verim ti...aj ja trpim podobnym nedostatkom a mimochodom videla osm ta 20.11 ked si isiel okolo 14:07 cez park smerom na stanicu, bol si to ty?
@59 hhe...som vtedy akurat isla ku psychologicke, tam som doteraz chodievala len raz do mesiaca a to vzdy 20teho a vzdy tam chodim v tom istom case takze.. ...
aj ja si myslím, bress, máme takto komornú atmosféru, takže kozmik slávny neslávny by prišiel tiež? dohodni sa s katuškou teda, ak ste z popradu, je to ešte lepšie ako keby šiel len jeden
no ide: neway, pawlo, bress, jackleen, blademaster, mamradadeli, akuska, lejna, možno cétriaha a chiflada, neviem, so mnou teda 9 nás je a ak dôjdeš ty s kozmikom, pekná 11 budeme
a zabudla som ešte, aby ste si vzali aj nejaké peniaze, my s neway nebudeme platiť, ak vám ešte nedošlo :, pôjdeme zrejme dakde sadnúť na pizzu a na medovinku predtým, a potom k bressovi na vodnú fajku, všakže?
ej kolko som toho zemskala. ziporka zlatko ty sa nevies ozvat? dnes bol piatok!!! ale ok, zbicujem ta potom.
moja ucast je asi vazne ohrozena vazeni, ale ja sa posnazim a mozno este @seagull1 dojde, spominal nieco, treba este zistit. a dufam, ze nas vsetci spoznate
aha, prepáč, ale dnes som robila ankety, a pustili ma o pol dvanástej, takže máš právo ma zbičovať ja som čestná, priznám sa ti, a zbičujem aj ja teba, ak neprídeš na čas!
mamradamilky: neviem , medovina je pre mňa strašný humus, som odchlipla a bol koniec kamarátstva
a zabudla som na tamvtme, mala by dôjsť pozrieť sa na nás
dakujem vsetkym ktori ma volaju do kosic, dokonca je tam par ludi ktorych mam rad celkom, alebo chcem s nimi sa stretnut, aj v ba su, ale kosice ma lakaju viac ale nepojdem do kosic tento rok uz .... pojdem na BA stretko. dufam ze vam to pekne dopadne, a ked poslete dake fotky, bude to super
@tomas to je skoda ja by som ta chcela spoznat a vidiet nazivo ...tak dufam, ze aj v BA stretko dobre dopadne, vas bude asi viac, ale to vobec nevadi, hlavne nech vyjde pocasie aspon a neprsi
@tomas - Tak nič - snáď nás prídeš nabudúce pozrieť - a snáď niekedy už prídem do ba aj ja. Aj ja dúfam že dopadne dobre - a nebolo by zlé keby sme vás v BA predbehli počtom zúčastnených BIRDZákov u nás v KE.
@95 no myslim ze tak skoro nebude ..ked od leta nebolo...tak mozno v lete ..skoda ze nemozes prist...aj ja osm mala pomahat ale osm si to nakoniec zariadila...
vidíte? tak sa to robí ako milkdyway, je dobrým príkladom
no ja neviem, kedy bude najbližšie, ale bude už bezo mňa ja budem na pláži 5 mesiacov baliť Talianov, takže tak:/ a v januári neviem, decká majú pred vysvedčkom a študenti skúškovéééé
simpsone, nevymýšľaj, prííííď keď ťa tak lákajú KE, tak prečo potlačovať tento maximálne pozitívny pocit?
A ešte čo som chcel kto nevie alebo nepozná košice tak už aj tak sa budem tak už od druhej motať v meste tak ho pôjdem čakať pred stanicu a privediem ho pred tesco
pawlo, ty tak rýchlo každého pochopíš, keď napíše, že nemôže prísť , by som ťa klepla , dobre, tak príď na busovú stanicu 14:15, ja tam budem s kamoškou, v priestoroch, kde vystupujú naši hostia
teraz osm dosla ..bolo super...bola zipporah,blademaster,xperiax,seagull1,pawlo,bress,jackleen08...a este na zaciatku jeden chalan ale on odisiel dost skoro...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
127 komentov
TAKžE PRED STARýM TESCOM reklama, odpusťte, ale...Slovan je v riti a ešte by dáky panel spadol na nás
a pre tych zo zapadu :
» www.birdz.sk/forum/vianocne-...
pre každý prípad, jednoduché riešenie: neviem ako budem oblečená, ale veľmi rada so sebou vezmem star wars tašku (vyrobila mi ju kamoška), podľa nej ma spoznáš určite, svieti lepšie než tesco cingilingi neónky
krúz: kohože by si to chcel spoznať? mňa ? no možno nabudúce vyjde
jasne, nechajme to riadne na sobotku, nívej dôjde ešte, podporí
chifla: prečo nemôžeš? teda ako už dráždiš príííííííď aspoň na hodinku, nemusíš o tretej
@seagull1 prečo ti to nevyhovuje? a keby sa presunul čas napríklad?
@cruz89 škoda, tak niekedy inokedy potom no
@akuska no comment ty malá beštia
@chiflada zlatko toto si ešte vyjasníme :/
@34 tikk zlatíčko, no to je ale škoda, aspoňže telepaticky budeme na jednej vlne
pawlo: tamvtme je moja dlllllhoročná kamoška ešte z detstva
bress musí prísť, donesie aj vodnú fajku, že?
cétriaha, ty by si mohla prísť, si tu dlho, a ja by som ťa rada spoznala
blejdmaster, to sa dá vyriešiť, by som po teba na stanicu prišla, ak nevieš trafiť k tescu
nivej, zlatko, vyrieš to s čifou
moja ucast je asi vazne ohrozena vazeni, ale ja sa posnazim a mozno este @seagull1 dojde, spominal nieco, treba este zistit. a dufam, ze nas vsetci spoznate
mamradamilky: neviem , medovina je pre mňa strašný humus, som odchlipla a bol koniec kamarátstva
a zabudla som na tamvtme, mala by dôjsť pozrieť sa na nás
takže o tretej zajtra pred starým tescom, jasné?
a dal niekto vedieť bobimu a sedliakovi?
no ja neviem, kedy bude najbližšie, ale bude už bezo mňa ja budem na pláži 5 mesiacov baliť Talianov, takže tak:/ a v januári neviem, decká majú pred vysvedčkom a študenti skúškovéééé
simpsone, nevymýšľaj, prííííď keď ťa tak lákajú KE, tak prečo potlačovať tento maximálne pozitívny pocit?
Ale čo na to povedať - každý má svoje povinnosti aj ja - stačí mi trocha si privstať - tak asi okolo šiestej a tým pádom všetko stihnem
Čiže keď zajtra náhodou nebudem niečo vnímať na stretku tak majte na pamäti že som v noci spal tri hodiny
Ked porovnám letné stretká tak sa mi o vela viac páčilo košické, aj ked som na nom bol trošku prispatí po dlhej ceste + malo spánku.
A prečo sa mi viac pačilo košické?
Pretože ludia na mna posobili milšie a uprimnejšie, cela atmosfera bola prijemna.
Ešte musím dojst niekedy aj na košicke
pokial dobre citam, tak dnes 15:00 pred Starym Tescom?
čiflisko, nebola :´( a ty ma uz neprovokuj
inak, preco zalcujes tuto diskusiu tvojimi hadkami? ja chcem vediet AKO DOPADLO STRETKO, halo pocuje ma niekto???
Zajtra pribudne aj blog @zipporah v ktorom vám všetko zreferuje dokonca aj to čo by ste vedieť nemali (A)
chcem vediet drby pikosky klebety!
a vyhrážavý teraz: nívej, ta čo si nedošla na hodinu, kurnííííííííík!!!! vrrrrrr