určite by som nešla, neviem si predstaviť že by som bola zvedavá na niekoho kto ma už veľmi dlhú dobu nezaujíma. a myslím že priateľ by ma pustil lebo vie že mi môže veriť.
To čo je za dementnú otázku? Akože prečo by som mala byť zvedavá na niekoho s kým nemám dobré vzťahy a ešte k tomu je to ex a ja som zadaná? No jasné, že by som nešla.
Ak s ním nemáš dobré vzťahy tak určite nie...zvedavosť dokážeš uhasiť na internete Ak by si s ním mala dobré vzťahy, tak áno, ale s tým, že partnerovi by som o tom určite povedala.
@martina123 Pretoze nevidim ani najmensi dovod, preco by som mala ist. Ved uz mas noveho priatela a o kamaratstvo s tym starym asi nejde, kedze spominas, ze nemate najlepsie vztahy. Pises, ze zo zvedavosti, ale ja by som nebola zvedava, je to uzavrete.
len s jedným bývalým som sa rozišla v zlom a určite by som sa s ním nestretla - tým pádom o tom partnerovi nepoviem. s ostatnými ex som kamarátka, nemám problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov