no koho by si chcel stretnut? napriklad obamu alebo dalajlamu ..ci existuje nejaka osoba s ktorou by si sa chcel osobne stretnut a porozpravat sa s nou
chcel by som mat svojho personalneho anglinara/franinara.. lebo za den ma napadne aj 10 veci na ktore mi nie su celkom jasne taky ktory by chodil vsade so mnou.. chapeme sa
jednoznačne Sami Lopakka a dúfam, že sa mi to jedného dňa podarí... Je to textár bývalých Sentenced a nezažila som nikoho, kto by písal tak dokonalé texty ako on - neskutočne ma inšpirujú a veeeľmi rada by som s ním o nich pokecala... to je môj obrovský sen
Chcel by som sa stretnut s Dexterom Jacksonom, lebo to je moj idol , spolu s Lee Priestom ten bol za mlada neskutocny. a ked to beriem tak vseobecne tak jednoznacne Beyonce lebo ona je dokonala zena
Strašne ma fascinuje výroba dopravných značiek a nejde mi do gebule, ako z toho môže nejaký podnik vyžiť, keď sa ročne osadí tak málo nových značiek.Teda s chlapíkom, ktorý vyrába značky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Dnes ťa budú všetci ospevovať, hádzať na teba kvety, vynášať ťa do nebies...................veď taký už pohreb býva.
Okrem toho s ktorýmkoľvek psychopatom z histórie.