..stretko nemusi byt ..staci ked si s nim pises ..podla mna je uzasne pisat si mozno s niekym z druhej strany slovenska..nikdy ta nestretneme a mozes mu povedat co chces
ja som sa uz stretla, ale to s takymi co som si s nimi dlhsie pisala a vedela som ze to nie su ziadni uchylaci... teda clovek nikdy nevie ale moja intuicia ma nikdy nesklamala
z netu som sa stretli s troma ludmi. z toho dvoch ludi som poznala viac ako pol roka. aa vsetci traja su uplne super ludia, ktorych mam moc rada a neviem si bez nich predstavit zivot
ano bola som na birdz stretku ale aj bez toho poznam @feerinko@darklady666 , @ufon to bolo v auparku a je to spoluziacka sestry potom @stephan je z mojej skoly @ninaaaa je moja sestra a este je toho vela no
no spoznala som tu podla fotoze kamosku, co sme sa 10rokov nevideli a v lete sme sa stretli a vlastne este stale sme v kontakte aj osobne@mysulicek , keby daco
cirou nahodou cez kamosku s @pedall om , a osobne este poznam @wensdy , @ariela , @kristyha@iwankaa@the.wall (to nesmrdi samochvalou, vobeeec )
Spoznala som nejakých ľudí aj vdaka netu, alebo ešte len spoznám, ked čas dovolí
Ale poznám aj nejakých ľudí, čo poznám primárne z netu, ale nestretli sme sa s tým, že sa ideme stretnút preto, lebo sa poznáme z netu. Chapete,nie ?
no s jednou babou čo si tu s ňou píšem sme sa minule úplne náhodou stretli v buse... len sme si neboli istý či sme to naozaj mi... ale tak potom sme na to prišli
hm,ja som sa strela s dvoma chlapíkmi v mojom veku..s tym prvym to bolo take celkom fajn,na konci sme si povedali,ze potom si napiseme a nakoniec sme si uz nenapisali..ani nic..
a s tym druhym som sa stretla vcera..ale to je UCHYLAK! bozee..nemozem uz na to mysliet..nebyt mojej mamy..uz neviem ci tu som..
avsak s babami som sa este nestretla..
alebo ani som nespoznala takeho "super" cloveka cez net..a aj ked jo,tak potom byva niekde uplne ze 370km odo mna
raz s jedným chalanom.. ale radšej na to nechcem spomínať v podstate to až také zlé nebolo ale podľa mňa to bol trapas odvtedy si občas napíšeme ale to je všetko
@32 boože no tak sa snažím aspoň trochu človeka spoznať pred tým ako s ním pôjdem von, veď nikdy nevieš čo sa z neho vykľuje a pochybujem že by niekto chcel cca 2 mesiace predstierať že je kamarát keby to bol nejaký úchyl čo by chcel len jedno, by si našiel ľahšiu (a hlavne rýchlejšiu) korisť
@fialkasirotkova hm,ja som ho poznala..ale potom co som sa s nim spoznala blizsie a dozvedela som sa o nom zaujimavosti tak potom som zistila co je zac..vies?
a nie,nemas v tom pravdu ze nikto sa nevie pretvarovat 2mesiace..DÁ sa to! to ti poviem..ked sa on pretvaroval 5mesiacov a aj viac..a vies,nemysilm ze nejaky 50rocny uchyl..skor nieco ine..ale radsej to uz nechaj tak a neries to pls..
raz som to mala na pláne ale nevyšlo to a bolo to asi dobre že to nevyšlo teraz nemám záujem teraz si ani nepíšem s niekým koho nepoznám teda aspon na pokeci nie. Radšej mám takéto ako je birdz zapojiť do nejakej ankety a tak no a facebook nemá chybu teraz som sa tam inak namotala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
cirou nahodou cez kamosku s @pedall om , a osobne este poznam @wensdy , @ariela , @kristyha @iwankaa @the.wall (to nesmrdi samochvalou, vobeeec )
Ale poznám aj nejakých ľudí, čo poznám primárne z netu, ale nestretli sme sa s tým, že sa ideme stretnút preto, lebo sa poznáme z netu. Chapete,nie ?
vacsina uz kamarati alebo spoznanie z birdz stretka alebo napr @pumaamravec vdaka mojej akcnej priatelke
ani o tom nikdy nebola rec,lebo keby som navrhoval ja stretko tak uz som uchyl
a baby nehovorte ze nie
a s tym druhym som sa stretla vcera..ale to je UCHYLAK! bozee..nemozem uz na to mysliet..nebyt mojej mamy..uz neviem ci tu som..
avsak s babami som sa este nestretla..
alebo ani som nespoznala takeho "super" cloveka cez net..a aj ked jo,tak potom byva niekde uplne ze 370km odo mna
a nie,nemas v tom pravdu ze nikto sa nevie pretvarovat 2mesiace..DÁ sa to! to ti poviem..ked sa on pretvaroval 5mesiacov a aj viac..a vies,nemysilm ze nejaky 50rocny uchyl..skor nieco ine..ale radsej to uz nechaj tak a neries to pls..