Vsetko co okolo nas je co mi nevdime predsa len existuje.. Na duchov verim, lebo ked som mal len 10 rokov zjavila sa mi nejaka podivuhoda cirna postava po pol noci ... info cez spravu.. Dalsi pribeh je taky ze .. som bol na brigade v nemenovanej dedine V
Akoze ja verim na duchov a podla mna by sa s takymi vecami nemalo zartovat...moja segra raz vyvolavala ducha po polnoci a z nicoho nic sa rozbilo jedno velke sklo...odvtedy...uz nikdy viac...
ja na to verim. cierna postava. cierna postaa sa zjavila aj mne. bola dost vysoka. A aj cudna takze prirovnat ju k obycajnym ludom je nemozne. Vyliezlo to zo skrine a bol tam uzky prieostor. Duchovia su a ja na nich verim. pred casom som siel z izby do kuchyne a predomnou sa zajvilo no cudo judo. Take ako no hruza skoro ma infarkt chytil ale nevedel som to k nicomu prirovnat. vedel som len jedno. ze ma to vilakalo. Do mojich 15 rokov som sa skrival doslova pod paplonom. mal som strach teraz uz ani nie. Lebo predsa len hadam by mi necheli ublizit. verim a dufam, ze nie su zly. ja ti to verim
mojej sestre sa raz tiez daco "zjavilo", ked skrikla, zobudila som sa a uvidela ziaru, taku oranzovo-zltu...
a teraz nedavno, asi pred 2/3 tyzdnami som sa strhla na to, ze mi dakto cumi do ksichtu, strasne som sa naplasila..ale nesnivalo sa mi to..vazne...netrepem..
Hmm... Ja som raz umyvala riad, ked som videla, ze nieco vbehlo do kuchyne a bezalo to za mna. Potom to do mna vrazilo a obtrelo sa mi to o ruku. Obzrela som sa, chcela som tomu vynadat, pretoze som si myslela, ze to bol niektori z mojich surodencov. Lenze v kuchyni okrem mna a matky nikto nebol a decka aj tak boli u babky. Mama si nastastie vsimla, ze sa so mnou nieco stalo... Bielu, zelenu a uplne zmeravenu ma posadila na kreslo a potom som to uz nejak rozdychala... Na ruke som mala zvlastne zimomriavky... Neskor som sa dozvedela, ze mi zomrela teta...
Aj ja verim na duchov... Hmm... ved byvam oproti cintorinu...
Mne sa pred tyzdnom v noci, akurat ked som zaspaval, prepol ventilator sam od seba z 1 na 3... a to treba riadne silno stlacat aby sa prepol... a tiez sa to neda vysvetlit...
Ja ti verim,nechapem ako si niektori ludia mozu mysliet ze vsetky veci suvisiace s duchmi su len rozpravky,a ten kto ich nedajboze videl je pomateny.Duchovia sa zjavuju ludom ked potrebuju pomoc,a to aj tym,ktori im ju vobec neponukali.Vacsinou su tito ludia vysoko senzitivni.
Verim ti.Tiez verim na duchov... Mne sa zas stalo v jedno rano to, ze ked som sla do skoly, kedze byvam na osmom poschopdi isla som privolat vytah .. prisaham ze bola som asi meter od vytahu ked sa zrazu zapol a isiel hore.. myslela som si ze niekto ide na osmicku (posledne poschodie) a ked prisiel na osmicku nikto v nom neboool!!! dva krat s ami to stalo!! som sla radsej peso ... ako ale inak sa mi nic take nestalo ..len mamvam zle predtuchy niekedy... vraj male deti vidia duchov,bo vraj su ece ciste ci ako...inak sa mi nic take nestalo... len starej mame.. nikdy nevedela zapat cd prehravac.. a raz sa v noci zobudila na to ze cd prehravac hral ,bol zpojeny do elektriny.. vsetko proste.. a take no .. .. brrr
Aj ja ti verim. Ale nikdy sa mi nestalo nic takymto sposobom nezvycajne, alebo mozno stalo, ale som si to nechcela pripustit, aby som sa nezacala bat, pretoze ja ked uz sa niecoho bojim tak sa bojim strasne a som schopna sa z takych veci scvoknut Ale mojej mamine sa stala kedysi dost zvlastna vec. Bolo vtedy rano, okolo osmej-deviatej a ona bola so mnou na materskej, ale ja som bola este spala a okrem toho som bola este mala, myslim, ze som este nemala ani rok, takze ja si to vobec nepamätam. Mamina robila nieco v kuchyni a zrazu niekto zazvonil pri dverach, tak hned isla otvorit, pozrela sa cez kukatko, kto to je a nikto tam nebol. Zostala teda este pri dverach a sledovala cez kukatko, ci sa tam niekto neobjavi a vtedy niekto zazvonil znova. Ale ona tam nikoho nevidela, proste niekto zazvonil, ale nikto tam nebol. Zlakla sa a stale pozorovala, co sa deje, ale potom sa uz nic take nestalo. Povedala si, ze na to zabudne, ze to asi bola nahoda, aj ked to nevedela vysvetlit. Asi o pol hodiny zazvonil telefon, volali z nemocnice, ze moj dedko, jej otec, zomrel. To ju uplne odrovnalo, hned volala tatinovi, ktory bol v praci, ten prisiel domov a ked mu mama porozpravala aj to, co sa stalo 30 minut predtym, zhodli sa, ze dedko sa asi prisiel rozlucit. Odvtedy sa nikomu v nasej rodine nikdy nic podobne nestalo /nastastie, pretoze by mi to len nahanalo strach/, ale na duchov a podobne zalezitosti verim.
mne sa stawaju podobne haluze...ze ma niekto hladka po hlawe a ked oci otworim tak nikto tam neni...len taky tien...no je to na posranie,to ti werim...
Holbach povedal: "Možno povedať, že človek sa ničoho tak nebojí ako toho, že by sa nemal čoho báť."
Hypofokortexor: Úplný súhlas... Fascinujúcimi báchorkami o duchoch v televízii sa vlády usilujú odvrátiť pozornosť občanov od svojej nechopnosti riešiť ich problémy...
Cocca-colla: ten vytah to je normalne, mozno chybne rele (alebo na akom principe funguje). Mne sa stalo take ze som stlacil na 5 a isiel na sestku a tak..
Inak uz dost dlho sa nebojim, vzdy si poviem ze strah je najvacsi nepriatel cloveka a potom uz je dobre..
Uprimne precital som si nazory a dalo by sa povedat ze z 10 tich neveria traja... Ty traa neveria preto lebo to nezazili ... Nikomu to neprajem ale nemam rad ked si tu niekto prcu robi z tych co nieco zazili. Proste kto na tuto temu neveri alebo ho nezaujma nech radsej ani nic nepise myslim si ze ine nazory ma nezaujmaju ... Myslite si niekto ze dva tyzdne v klastore som bol opity... Mysli te na to ze som sa mohol psychycky zrutit... Proste sa cudujem ze co sa to stalo doteraz nechcem sam tomu verit.. .Preco by som vytvaral toto forum alebo temu.. Lebo ocakavam ze a to vsetko nestalo len mne.. Napisal som toho asi malo na to co som dal na uvod..Keby si pri mne a poviem ti to vecer sa porserie.s.... .OSp z taky slovnik ale cloveka dokaze vytocit nazory tych co neveria.. Ci sa BOJIM a ci mam STRACH lebo nemam... Je otazne podla toho co sa deje... Pokim sa nieco rozbije alebo sa otvoria doma dvere a su zavraete vzdy... Tak sa nebojim... Keby sa mi zova nieco zjavy... Tak mam uz len zimomriavky lebo sa stym stretavam bezne ... Proste niektore veci si priznam mozno si domyslame ale kto by si nedomyslal ked zazil tolko veci... Doma sa deju cudne veci zomrela tu stara mama... V tom klastore som prezi lasi skoro najhorsie... nA CHATE Z TYM ISTYM KAMRATOM CO SOM BOL SNIM V KLASTORE... tam sa odohrali zase take veci ze mali sme v jednej izbe dobrych 10 ziaroviek a kazda bola natreta inou fabou si predstavte ze do postupna zazacili nie ako keby blikat to stupnovalo strasne ustupilo potom sa srtriedali tie svetla... v tuno sa na zapol tiez VENTILATOR co nebola ziadna sranda ... mali sme ho vypaty a postupne to zapinalo rychlejsie a pomaliesie... Ked to vsetko skoncilo ... Pomali sme zaspavali a kamarat sa ma pyta ze ci sa mi nezda ze sme skoro stichli.. zapalil baterku a zakrical opovozs sa zaspat.. a ja ze preco.. Obaja sme boli omameny,, Tym ze zhodou okolonsoti niekto udusil krb... co nieje realne mali sme napchate v tej rure nejake prkotiny co sme nechapali... A keby zaspime rano sa uz asi nezobudime.. Proste mam toho vela strasne vela ale takto sa to neda... a nezabudajte ak pocititte ducha.. A ak si budete mysliet ze ide okolo vas tak zaziete to co ja ako keby vas v nepriestranom meste ovial studeny chlad a kde je teplo ako fras a ziadny prievan ... DAkujem mozete podavat dalsie prkotiny a som rad ze mi veria niektory ludia
Ja som raz bola na takom mieste, kde bol totalny hic..u nas v dedine na zidovskom cintorine, ale ked som s kamaratom odchazdala odtial(bolo leto..horuce)...tak sa brutal schladilo a toto hovorim smrtelne vazne.. ...normlane sme mali zo zimy az zimomriavky...odvtedy...nooo...som tam uz moc nebola
Misikxxx:no vieš v tom klaštore ved stebou bol moj brat (ved lubo aby si bol v obraze čiže ti verím a aj mi vravel čo sa tam stalo....malo to súvislosť s tvojím ujom?a vravel mi aj o tom mobile a nebol tam ten tvoj ujo nahodou?
ale verím ti aj tu chatu aj to všetko..a už verím na duchou iked si niekedy nahovaram zo strachu že neexistuju ale to len preto,aby som sa nebala....
verim ... a je mi zima... a pred chvilo tu vil kuvik .. ...a furt sa mi sniva ze mi odpadol jazyk ocovy s babko a take pecky je toho viac... ale ticho som radsej...
No ja občas keď som v byte sám tak počujem nejaké kroky alebo buchnutie dverí. (nie, nie je to sused slight_smile: Ako ale strach z toho nemám len keď pozrem na chodbu a nik tam neni taka haluz Ale možno sa mi iba niežo zazdá, no to je potom nejak príliš často.
A ešte trochu mimo témy: občas sa mi niečo sníva a následne sa to o nejaký čas stane. Napr. sa mi snívalo ako som telefonoval, otvoril dvere do spálne, tam stál brat a ja som na neho cumel jak blby. Asi tak cca o pol roka mi volal kamarát a ja som vedel všetko čo odpovie, asi tak sekundu dopredu mi to vždy prešlo hlavou. Potom som sa odmlčal a pozeral v nemom úžase na brata
Tomas3: duchovia nestrasia, iba demoni (zly duchovia). Ti dobri co sa zjavuju, su len zbludile duse, ale neublizuju. A ked ta navstivi duch mrtveho s ktorym si bol v konflikte tak ta mozno vystrasi, ale jedine co bude chcet je, aby si mu odpustil (toto sa stalo mojej prababke), aby mohol v klude odpocivat..
ja sa dost bojim takychto veci. je to nieco scim proste nemozem nic spravit.. hmm a po japonskom filme The Grudge som skoro kocky kakala.. este ze je tma som sama doma.. do akej temy som sa to dostala
aj ja ti verim bo mojej kamoske sa stalo nieco strasne co nezelam nikomu...ja verim na taketo veci aj ked sa toho trosku bojim mne samej sa stali taketo veci vzdy večer pocuvam funko ale raz mi umrel dedko a po nejakom tyzdny mozno mesiaci sa v nedelu zobudim na to ze nemam naladene funko ale radio lumen a tam omša..skoro som odpadla ale potom som si spomenula ze moj dedko vzdy chcel aby som chodila do kostola a ja sprosta som ho nikdy neposluchla tak vedel ze ja nepojdem do kostola tak mi to bozie slovo dal do usi aspon takto...a Ps:pitala som sa všetkych doma a nikto mi ne nepreladil vzivote sa mi to nestalo teraz prvy krat....a stalo sa mi thoo ešte viacale to by bolo asi na ešte dlhsie nez toto: disappointed:
prosim vas neviete kde by som mohla zohnat nejakeho cloveka co vyhana zlych duchov z ludi prosim je to surne dajte mi vedet na nick na pokeci:aja1232 alebo na email aja1232@azet.sk ....prosim je to surne!!vazne potrebujem pomoc pre kamaratku...nechcem ju stratit Dakujem!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
na taketo veci verim...nie, ja viem...
A ja tiez verim na duchou..
Zaujimalo by ma co si zazil v tom klastore...
mojej sestre sa raz tiez daco "zjavilo", ked skrikla, zobudila som sa a uvidela ziaru, taku oranzovo-zltu...
a teraz nedavno, asi pred 2/3 tyzdnami som sa strhla na to, ze mi dakto cumi do ksichtu, strasne som sa naplasila..ale nesnivalo sa mi to..vazne...netrepem..
verte neverte, duchovia su
Aj ja verim na duchov... Hmm... ved byvam oproti cintorinu...
Hypofokortexor: Úplný súhlas... Fascinujúcimi báchorkami o duchoch v televízii sa vlády usilujú odvrátiť pozornosť občanov od svojej nechopnosti riešiť ich problémy...
Inak uz dost dlho sa nebojim, vzdy si poviem ze strah je najvacsi nepriatel cloveka a potom uz je dobre..
K tomu budiku: o 3 v noci nie o 2...
Zajdite si za fararom alebo psychosom....alebo ak poznate neakeho satanistu tak za nim
Ja som raz bola na takom mieste, kde bol totalny hic..u nas v dedine na zidovskom cintorine, ale ked som s kamaratom odchazdala odtial(bolo leto..horuce)...tak sa brutal schladilo a toto hovorim smrtelne vazne.. ...normlane sme mali zo zimy az zimomriavky...odvtedy...nooo...som tam uz moc nebola
Nocna mura: sak ked to ti trha oci, tak na to nekukaj...
Misikxxx:no vieš v tom klaštore ved stebou bol moj brat (ved lubo aby si bol v obraze čiže ti verím a aj mi vravel čo sa tam stalo....malo to súvislosť s tvojím ujom?a vravel mi aj o tom mobile a nebol tam ten tvoj ujo nahodou?
ale verím ti aj tu chatu aj to všetko..a už verím na duchou iked si niekedy nahovaram zo strachu že neexistuju ale to len preto,aby som sa nebala....
seriozne!!!!
A ešte trochu mimo témy: občas sa mi niečo sníva a následne sa to o nejaký čas stane. Napr. sa mi snívalo ako som telefonoval, otvoril dvere do spálne, tam stál brat a ja som na neho cumel jak blby. Asi tak cca o pol roka mi volal kamarát a ja som vedel všetko čo odpovie, asi tak sekundu dopredu mi to vždy prešlo hlavou. Potom som sa odmlčal a pozeral v nemom úžase na brata
Takže celkovo na taketo veci verim :p
O.o