Stretol som známu. Známa sa ma pýtala, či nie som gay. Pýtal som sa známej, prečo sa ma pýta, či nie som gay. Známa mi povedala niečo v tom zmysle, že ak muž v mojom veku nemá partnerku a "stará sa o seba", tak je pravdepodobné, že je gay (ako Pyco).
A prečo si to myslí,tak to vie jedine ona.Možno jej to príde divné,že 27-ročný muž zakladá fóra na Birdz-e namiesto toho,aby ten čas trávil s priateľkou,ktohovie ...
a k otazke, mozno tak na nu posobis, mozno nieco v tebe v nej evokuje taky pocit ... clovek si casto vytvara obraz o druhom na zaklade vlastnych predchadzajucich skusenosti... mozno len poznala nejakych gayov, ktorych si jej nejako pripomenul
mna sa napr. jedna moja ucitelka boji a tiez nechapem preco a nemyslim, zeby mala mat dovod
Netvrdím, že je Pyco gay, len je podľa istých možných "podozrivý", pretože nemá partnerku a stará sa o seba. Inak, aj keby bol, vôbec by u mňa ľudsky neklesol.
@radiophonic no mne to až tak divné nieje. ved namiesto času na birdzi si už mal hladať svoju vyvolenú ! aj na birdz treba chodiť ale ak nemáš Love ( nie , nemyslím lóve ako peniaze ) tak tu nemáš čo robiť , jedine že hladáš Love tu
@radiophonic No v dnešnom svete nič nie je nemožné, aj keď myslím, že by to pravdepodobne vzdala. Respektíve by sa ťa mohla pokúsiť prevedčiť že gay nie si
@radiophonic ja nemám love a moja terajšia sa do mna zalubila koli tomu aky som . a je skromna, nikdy nechce aby som jej niečo kupoval, že nech si neminam peniaze. treba len vedieť hladať. ja som vedel čo chcem a preto teraz mám.
taká čo ťa chce pre peniaze nestojí za nič. takú ani nechci.
noo a nwm tak asi je blbá ta znama, a ked si viaceri myslia o tebe ze sa o seba prehnane staras tak na tom asi neco bude, hm ja mam 18 a partnerku som nemal nikdy ziadnu a nestaram sa o seba vobec nejak moc a nejsom Gay .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
prepáč, ale tá tvoja známa nie je trochu mimo? trochu dosť mimo?
kam by sme sa to dostali, keby každý súdil ľudí tak ako ona? ach jaj...
A prečo si to myslí,tak to vie jedine ona.Možno jej to príde divné,že 27-ročný muž zakladá fóra na Birdz-e namiesto toho,aby ten čas trávil s priateľkou,ktohovie ...
@3 (ROFL)
a k otazke, mozno tak na nu posobis, mozno nieco v tebe v nej evokuje taky pocit ... clovek si casto vytvara obraz o druhom na zaklade vlastnych predchadzajucich skusenosti... mozno len poznala nejakych gayov, ktorych si jej nejako pripomenul
mna sa napr. jedna moja ucitelka boji a tiez nechapem preco a nemyslim, zeby mala mat dovod
A ty nevieš, že keď nemáš love, tak nemáš Love? Zbytočne budem hľadať vyvolenú, nájdem aj tak iba vyvalenú.
@H8u
No každá má svoje metódy. To, čo si napísala, má logiku. A myslíš, že by sa jej podarilo zbaliť ma aj v prípade, že by som bol gay?
Vy ženy si trúfnete na hocičo...
taká čo ťa chce pre peniaze nestojí za nič. takú ani nechci.
noo a nwm tak asi je blbá ta znama, a ked si viaceri myslia o tebe ze sa o seba prehnane staras tak na tom asi neco bude, hm ja mam 18 a partnerku som nemal nikdy ziadnu a nestaram sa o seba vobec nejak moc a nejsom Gay .