Ak si striháte vlasy doma sami, striháte ich normálnymi nožnicami čo doma nájde alebo máte špeciálne kadernícke? Akurát rozmýšľam nad tým, že si kúpim v lekárni nožnice na vlasy, tak ma zaujíma, ako ste na tom vy
takou orezávačkou ..ja neviem ako sa to volá.... ale dnuka je žiletka....ale normálne žiletka .. len si ich nestrihaj normálnymi nožnicami..len neviem či by si si mala doma strihať...ja keď sa ostrihám furt to potom ľutujem ...chytila som si ofinu..natiahla..odstrihla..a vyskočila mi 1cm od cestičky to bol FAIL.... ofinu si doma nestrihaj
Strihala som si kuchynskými, ale mala som ich ešte viac zničené. Potom som zistila, že doma máme aj kadernícke nožnice, tak som začala strihať tými nožnicami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2.uff...nožnice na papier použiť na vlasy? nehrozí!
3.kúp si kadernícke (také tie dlhé)
minule som sa strihala len pre to, lebo sa mi nepáčil ani jeden účes, ktorý som si v to ráno spravila..
nie vážne to nejde a hlavne, chcem mať také dlhé vlasy ako @nathalicatko čiže nestrihám
Kaderníčka, je oveľa lepšia, ako vlastnoručne pred zrkadlom.