je to vraj pohodlnejšie, možno taký módny trend, myslia si pravdepodobne že ich to omladí, ale presne naopak. podľa mňa to je akoby sa nadobro vzdali svojej ženskosti. preto za každú cenu presviedčam mamu, aby si nechávala dlhé vlasy
pohodlnejšie, a také....decentnejšie, vážnejšie, proste akoby mladá vlasy boli niečo jebnuté a nepraktické čo patrí iba mladým ženám... + si ich zväčša farbia a je ľahšie nafarbiť krátke vlasy samozrejme.
ja keď budem náhodou raz stará, budem mať dlhé krásne sivé vlasy. a moja mama síce dlhé vlasy nikdy nemala, ale dúfam, že ju teraz na staré kolená presvedčím síce neviem ako, ale tak napríklad si nedávno prestala dávať trvalú, ktorú nosila od 15stich a bola presvedčená že ju musí mať
a jasné, ešte kvôli tomu aby si mohli dať trvalú majú krátke vlasy! kedysi sa mi zdá že len mladé dievčatá mali dlhé vlasy, nejakým znakom dospelej ženy bolo krátke vlasy a trvalá
Neviem, hoci mám dosť rada moje vlasy a bez nich by som vyzerala asi dosť zle, viem si predstaviť, že keď budem staršia, budú ešte redšie a páperovitejšie ako sú teraz.. a v takom prípade by bol asi kratší účes o dosť praktickejší a v konečnom dôsledku aj lepšie vyzerajúci.
To ani ja neviem, moja mamina má pekné dlhé vlasy nikdy nemala krátke a má ich zdravé husté blbosť že vekom sa musia vlasy zničiť.... Ja by som krátke vlasy nechcela mať ani keď budem staršia
no lebo zhorsi sa kvalita. a to bez ohladu na to, ake su objektivne. staci subjektivny pocit horsich vlasov a strihaju. napr ked ma niekto koberec a po vypadani ma este stale huste, tak uz ma komplexy, lebo je to velka zmena. moja mama napr ma stale huste, ale uz sa neodvazi mat dlhe, len po plecia si dava, lebo ma komplex teraz. a neviem ju presvedcit, ze ostatne maju oproti nej ovela redsie a nevadi im, kludne si davaju dlhe a keby boli v jej kozi nestrihali by este. ona bola proste zvyknuta mat mega huste takze koniec. viem si predstavit, ze ked bude mat 60 a bude to este horsie, tak si da asi po usi alebo co...:/
moja mamina mala do 30tich dlhé vlasy po zadok a teraz už 10 rokov nosí úplne krátke a musím povedať že jej to teda zo ženskosti vôbec neubralo . Ono je to asi tým ,že nemá taký ten klasický stih ale trošku extravagantnejší +ma tmavofialové vlasy
idem sa pridať k debatám o maminách moja mala teraz 40, vlasy má dlhšie ako ja a je to najtop kočka, čo mi ani nechcú veriť, že je to moja mamina kks keby vyzerám ako ona tak si pískam.. čiže vôbec neplatí, čo tu niekto spomenul, že po 40ke majú ženy vlasy ako slamu
@rheia@megu a podobne komentare: no jasne, ze vlasy mozu byt fajnove aj po 40ke ale zial, ak ma raz zena riedke a take lamave vlasy, tak vekom sa to moze dost zhorsit.. no a potom maju tu slamu. (A teda konkretne ja sa asi stotoznujem so zenami, co miesto milion kadernickych procedur a masiek a kondicionerov radsej zvolia ostrihanie slight_smile:
A moja mamina ma kratke vlasy odkedy sa pamatam a teda vyzera zenskejsie ako ja s dlhymi, tak neviem ako to robi.
no ja by som tež chcela mat uz do vtedy vlasy aspon navždy na urovni po plecia dufam že pri mojej nalade vždy experimentovať sa po 30tke nejako ukludním. lebo ževraj po 30tke sa žena konečne páči sama sebe a je vyrovnaná a nájde sa. tak no .napr. mne sa velmi páči ako vyzerá jedna herečka a už má 55 rokov a nie je z tej kategorie plastikovej krásy ale taken naturálnej ... andie mcdowell ..take vlasky by som brala lebo ja mam svoje natural take kucerave len kym mi teraz nedorastu na taku uroven že ich nebudem musieť žehliť tak potom si ich už budem nahata len kucerave..ako kedysi rok dva dozadu..
Viem len že je to strašne blbý zvyk.
Aj staré ženy môžu vyzerať dobre s dlhými vlasmi. Ja sa neplánujem ostrihať. A v žiadnom prípade si nedám trvalú a trojfarebný melír.
zničené, slabé, riedke.. ja už teraz mám veľmi jemné vlasy a bojím sa, že v 40tke dopadnem tak isto ale ak si ešte k tomu aj tie vlasy farbia, tak to nechápem, akože zakryť šediny, jasné, ale mama keď bola malá, tak mala husté vlasy po zadok a teraz má na hlave kúsky slamy a ešte si ide na to dať melír ach jaj
tak ako ktore, hlavne ich uz maju vsetky sedive, tak preto si ich farbia, a kratke vlasy su praktickejsie, pretoze vo vyssom veku su uz znicene, padaju , adt...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja keď budem náhodou raz stará, budem mať dlhé krásne sivé vlasy. a moja mama síce dlhé vlasy nikdy nemala, ale dúfam, že ju teraz na staré kolená presvedčím síce neviem ako, ale tak napríklad si nedávno prestala dávať trvalú, ktorú nosila od 15stich a bola presvedčená že ju musí mať
a jasné, ešte kvôli tomu aby si mohli dať trvalú majú krátke vlasy! kedysi sa mi zdá že len mladé dievčatá mali dlhé vlasy, nejakým znakom dospelej ženy bolo krátke vlasy a trvalá
Prečo sa baby farbia na čierno alebo majú peroxidové vlasy a majú vyholené boky???
A moja mamina ma kratke vlasy odkedy sa pamatam a teda vyzera zenskejsie ako ja s dlhymi, tak neviem ako to robi.
Aj staré ženy môžu vyzerať dobre s dlhými vlasmi. Ja sa neplánujem ostrihať. A v žiadnom prípade si nedám trvalú a trojfarebný melír.
A to má nad 40
Samozrejme nehovoríme o prípadoch, kde je ich tak málo, že spod nich takmer presvitá koža, ale tak normálne.
Napríklad mama nemá veľa vlasov a má ich tak po lopatky a isto pôsobí kus mladšie ako väčšina jej ošmikaných rovesníčok (alebo i mladších)